![]() |
mutluluk isteyen herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım.hepiniz gibi bu rutin ve sıkıcı hayatta yaşamak için mücadele veriyorum.sanırım bu site ve sizler sayesinde hayat sıkıcı ve rutin olmaktan çıkacak.henüz birkaç gündür mp3 leri dinlememe rağmen sanki resetleniyormuşum gibi hissediyorum.yeni yaşam yeni düzen ve yeni ben hepinize merhabaaaaa. |
Cevap: mutluluk isteyen herkese merhaba Aramıza hoşgeldin.sapkal89 İnan herşey çok değişecek.Buna sen bile şaşıracaksın. mutlu paylaşımlar...k8908 |
Cevap: mutluluk isteyen herkese merhaba Aramıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: mutluluk isteyen herkese merhaba hosgeldiniz güzel paylasimlar:) |
Cevap: mutluluk isteyen herkese merhaba hoş geldiniz mutlu paylaşımlar diliyorumy789 |
Cevap: mutluluk isteyen herkese merhaba nurgül aramıza hoş geldin t678 çoğalıyor büyüyor büyüyoruz,sevgiler büyüyor paylaşımlar artıyor sevincli sevincli sevincli sevincli |
Cevap: mutluluk isteyen herkese merhaba yeni katıldım herkese sevgiler... |
Cevap: mutluluk isteyen herkese merhaba Alıntı:
|
Cevap: mutluluk isteyen herkese merhaba arkadaşlar merhaba uzun süre önce üye oldum fakat aktif hiç katılmadım umarım güzel arkadşlıklar ve sohbetler olur.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:51 PM. |