![]() |
yeni yılın ilk gününden merhaba!!! merhabalar... bu yıl daha mistik konular üzerine yoğunlaşmaya karar vermişken keşfetmem bir tesadüf mü bilemiyorum çünkü bunca zaman daha maddesel konular üzerindeyken birden bire değişmeye karar verdiğim anda karşıma çıkması çok etkiledi beni.. benim ve eşimin hayatının değişime ihtiyacı var.. umarım burada sizlerle paylaşacağım konular sayesinde hem bilgilenir hem de değişirim..yeni yılın bu ilk gününde izmirden sevgilerle... mutlu yıllar O0O0 |
Cevap: yeni yılın ilk gününden merhaba!!! mutlu yıllar bennys umarım herşey istediğin gibi olur. |
Cevap: yeni yılın ilk gününden merhaba!!! Yanımıza hoşgeldiniz. Eşinizle birlikte dilediğiniz değişimleri gerçekleştirmenizi dilerim. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz umuduyla. Sevgiyle kalın. actionsmile |
Cevap: yeni yılın ilk gününden merhaba!!! hoşgeldinizz..ne sizin mistik konulara eğilme isteğiniz tesadüff nede burayla karışlamanız..ruh maddesel konuları sıkıcı bulmaya başlamış olabilir tabiki..hayrınıza olsunn..keyifli formlar.. |
Cevap: yeni yılın ilk gününden merhaba!!! çook teşekkürlerrr :) |
Cevap: yeni yılın ilk gününden merhaba!!! Hoş geldiniz :) |
Cevap: yeni yılın ilk gününden merhaba!!! hoşbuldum gerçekten :) |
Cevap: yeni yılın ilk gününden merhaba!!! hoş geldiniz mutlu paylaşımlar diliyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:06 AM. |