![]() |
işte ben merhaba arkadaşlar buradayım çünkü şu anda kendimi boş bir kutu gibi hissediyorum.ve bu durum hep sürse sorun olmucak benim için çünkü farkını anlayamıycak en dibin ve doruk noktasının.yeri gelio mücevherler taşıyorum insanların bakıp bakıp imrendikleri ben bile gözümden kıskanıyorum o vakitler kendimi. monoton hayatı= uç noktalarda yaşayan biri ama ben çok yıpranıyorum artık hayatımın ritmini dinlemek istiyorum yastığıma yattığımda kafam rahat olsun istiyorum.çünkü rahat düzenli bi hayatla bana bağlı bisürü kişinin hayatına katkılarda buluncağıma eminim...cat56 |
Cevap: işte ben Hoşgeldin angelita, Güzel ifade etmişsin kendini. Boş bir kutu olmak çok güzel, çünkü doldurması çok kolay olur. Burada faydalanabileceğiniz o kadar çok şey var ki! Telkinlerle başlayıp özgüveninizi kazanmayı sağlayabilirsiniz. Forumu incelediyseniz telkinler ve kullanım rehberi açıklamaları mevcut. Buraya gelip de kendini geliştirmeyen sadece uygulamayanlardır. Siz çok şanslısınız çünkü böyle bir yerle buluştunuz. Umarım en kısa zamanda istediğiniz hayata ve istediğiniz kişiye dönüşürsünüz. Sevgilerimle... |
Cevap: işte ben teşekkür ederim,şanslıyım burayı bulduğum için:) çünkü mutluluğu ve mutsuzluğu da yaratan çoğu kez kendimiz oluryoruz. |
Cevap: işte ben Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiyle kalın. actionsmile |
Cevap: işte ben Alıntı:
Sevgiyle... |
Cevap: işte ben hoş geldiniz mutlu paylaşımlar diliyorum sevgiyle mutlu kaly789 |
Cevap: işte ben sıcacık ve mutlu paylaşımlar diliyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:46 PM. |