![]() |
selam Hayatımı değiştirmeye tam olarak 1 ay önce karar verdim ve bu konuda geri dönülmesi zor adımlar attım...İnternette dolaşırken burayı buldum ve birşey beni buraya çekti..Bakalım neler olacak hep birlikte göreceğiz...Değişiklikleri bildiririm... |
Cevap: selam Hoşgeldin sevgili arkadaşım, Seni buraya çeken şeylerin ne olduğunu biliyorum ben shhh aramızda kalsın y789 Dilerim değişimine katkısı olacak şeyleri bir an önce fark edersin forumumuzda girlhaha Sevgilerimle... |
Cevap: selam Hoşgeldin Psychee, Değişimin ve dönüşümün hayırlı olsun. Aldığın kararların sana mutluluk ve özgürlük getirmesini, Yeni halinle barışık, uyum içinde bir hayat sürmeni dilerim. Umarım ilerlermeni sürdürür ve hatta burada bizimle paylaşırsın. Sitemizde güzel dostluklar kurmanı, Hayata karşı heyecanının sürmesini dilerim Sevgiler |
Cevap: selam Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiyle kalın. actionsmile |
Cevap: selam sıcacık ve mutlu paylaşımlar diliyorum |
Cevap: selam verdiğin karar doğrultusunda burayı bulmuş olabilirsin tabiki..keyifli paylaşımlarını ve güzel gelişmelerini bekliyoruzz..sevgiler..hoşgeldinn.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:43 PM. |