![]() |
merhaba arkadaşlar açıkçasını söylemek gerekirse alınganlıgımın neden ve tedavisini araştırıken rastgele buldum bu siteyi ve cok etkilendim.buldugum vakitten beri bu siteyi inceliyorum ve mp3 leri indiriyorum.psikolojik şeyler hep dikkatimi çekmiştir.umarım faydalarını göreceğim ve gördüğüm andan itibaren yardıma ihtiyacı olan kişilere tavsiyede bulunacağım.bu siteyi kuran ve yöneten herkesin emeğine yüreğine sağlık o kadar güzel bir işle ugrasıyor o kadar cok hayra giriyorsunuz ki anlatamam hepinize cok ama cok teşekkürler.kiss3 |
Cevap: merhaba arkadaşlar Merhaba Hoş geldiniz keyifli forumlar keyifli paylaşımlar dilerim. |
Cevap: merhaba arkadaşlar hoşgeldinnnnnnnnnnnnn. |
Cevap: merhaba arkadaşlar Hoşgeldin umarım bir an önce faydalarını görürsün. Sevgiler.. |
Cevap: merhaba arkadaşlar Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiyle kalın. actionsmile |
Cevap: merhaba arkadaşlar Merhabalar, Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Keyifli paylaşımlar ve güzel dostluklar yaşamanızı dilerim bizimle:)) Sevgiler:)) |
Cevap: merhaba arkadaşlar hoş geldiniz mutlu paylaşımlar diliyorum sevgiyle mutlu kalıny789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:24 PM. |