![]() |
MERHABA O kadar güzelki sitede okuduklarım.. Katkısı olan herkese sonsuz teşekkürler.. Ne yazacağımı bilemedim ama sıcak bir merhaba bile yeter sanırım güzel insanlara.. Bağ kurmam, anlaşmam gereken bir şeyler var hayatımda adını koyamıyorum, sanki başarsam sihirlenecek dünya,her şey değişecek, tam bu sınırlarda geziniyordum ki site çıktı karşımaO0 |
Cevap: MERHABA merhaba yonelim... hoşgeldin aramıza ...dilerim aradığın herşeye kavuşursun. sevgiyle kal:) |
Cevap: MERHABA Hoşgeldiinnn aramıza, Aradıkların, seni çağıran şey sana mutlaka kendini belli edecektir. Bir yandan okumaya, bir yandan da hayatında olup bitenlere dikkat etmeye devam et. Güzel paylaşımlarını bekliyoruz. Sevgiler |
Cevap: MERHABA hoş geldiniz... mutlu paylaşımlarını bekliyoruz. sevgiyle gülerek kalın |
Cevap: MERHABA Merhaba "Yönelim" Aramıza hoş geldin:) Keyifli vakit geçirmeni, mutlu paylaşımlarda bulunmanı bekliyoruz. |
Cevap: MERHABA HOŞGELDİN SEVGİLİ YÖNELİM...MUTLU KAL... |
Cevap: MERHABA Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: MERHABA herkese merhabalar.. hayırlı akşamalaar.. :).. |
Cevap: MERHABA Siz de hoşgeldiniz yanımıza Emel... Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: MERHABA teşekkürler.. :).. ama bi sorunum var.. siteye üye olmadan önce burda bir yazı gördüm ve cvp yazdım,sonrada üye oldum.. yazdığım yeri burda bulabilirim umuduyla girdim ama şimdik bulamıyrm onuu.. :((.. buranın admini kim ve kendisine nsl ulaşabilirim...? yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.. bu site kime ait...? şimdiden teşekkürler.. ve biri sesimi lütfen duysun.. |
Cevap: MERHABA Alıntı:
Merhaba yazdiğiniz mesaj bir önce ki sayfada kalmis... Bu linkten ulaşabilirsini.z |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:27 PM. |