Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   İçimdeki Ses (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/616694-icimdeki-ses.html)

hsbmtl 02-12-2010 09:28 AM

İçimdeki Ses

Selam,

Siteyi çok fazla inceleme fırsatım olmadı ama, inceledeğim kadarıyla yararlı gibi geldi ve onun için kaydoldum. İçimdeki negatif düşünce sesini susturmak istiyorum. Oğlumun küçük bir sağlık sorunu var fakat ben sürekli en kötüsünü düşünüyorum. Ya şöyle olursa, ya böyle olursa. Hep en kötüsünü düşününen içimdeki ses sus artık, ya da pozitif düşünmeyi öğren :)

prenses1 02-12-2010 10:53 AM

Cevap: İçimdeki Ses

hoş geldiniz
güzel şeyler düşünün güzel şeyler gelsin başınıza...
sevgiyle gülerek kalın

bigokyanus 02-12-2010 12:04 PM

İçinizdeki ses susmaz ama farkına vardığınızda sesi kısılır . Bu ses egodur ve her zaman en kötüsünü düşünür.
Var olmanın gücü ( Echart Tolle ) eğer okursanız farkındalığınızı artırabilirsiniz.
Hoş geldiniz , dilerim oğlunuz en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Neptün 02-12-2010 12:18 PM

Hoşgeldiniz,

Pozitif düşünme için olumlama da yapabilirsiniz. Ya da meditasyon. Sitede birçok başlık var bununla ilgili.

Sevgiler...

smyrna1 02-12-2010 01:42 PM

insan dediğin düşünceden ibarettir geriye kalan et ve kemik yığını, iyi düşünceler sizi bulsun ki iyi bir hayatınız olsun çocuğunazada şifalar rahmandan...

gülsevgi 02-12-2010 03:37 PM

aynı sesler bende de var,olumlu bir konuşma yapacağım zaman...içimden geleni söylemek istediğim zaman...kendi kararlarımı vereceğim zaman bu lanet ses beni durduruyor...bunu yaparsan böyle olur,bunu yaparsan şöyle olur diye felaket senaryoları üreten bu ses beni engelliyor...

aşk kırıntısı 02-12-2010 04:05 PM

Alıntı:

hsbmtl Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 781157)
Selam,

Siteyi çok fazla inceleme fırsatım olmadı ama, inceledeğim kadarıyla yararlı gibi geldi ve onun için kaydoldum. İçimdeki negatif düşünce sesini susturmak istiyorum. Oğlumun küçük bir sağlık sorunu var fakat ben sürekli en kötüsünü düşünüyorum. Ya şöyle olursa, ya böyle olursa. Hep en kötüsünü düşününen içimdeki ses sus artık, ya da pozitif düşünmeyi öğren :)

merhaba hoşgeldin arkadaşım...
aynı durum benimde başımda.yenmeye çalışıyorum o karamsar cadıyıy789.olumlama yapıyorum kendime ve şükür halinde bulunduğumu hissettiriyorum.bir salsam eminim karanlıklarım beni boğar.o yüzden birşeyin ilkönce kötü değil iyi tarafını kendime çekmeye çabalıyorum...
bazen kaptırıyorum o kara buluta kendimi mahvolmuşum ,bitmişim ..bunu anladığımda ise iş işten geçmiş oluyor yani o değerli zamanımı negatif şeylerle harcamış oluyorum...

uyanmayı seç arkadaşım ve uyandığına hep emin ol...
sevgilerle..

hayatimdegisti 02-12-2010 04:22 PM

Hoşgeldiniz doğru yere geldiniz.
Özellikle bu tür düşünceler için gerek telkinler gerekse üyelerimizin pozitif yaklaşımları etkili olacaktır.

Işıldayan Safir 02-12-2010 07:36 PM

Yanımıza hoşgeldiniz.

Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.

Sevgiyle kalın. actionsmile

Parlayan 02-12-2010 07:42 PM

HOŞGELDİN.. Karar vermek en önemli aşama bence. Gerisi gelecektir.Umarım güzel değişimler yaşarsın, önce kendine ve sonra oğluna büyük yararı olacaktır.Başucu kitabım olan ve her fırsatta herkese tavsiye edeceğim Serge Kahili King-Hayal mühendisliği ben çok faydasını gördüm ilk adım için harika..Sevgilerimi yolluyorum...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:13 PM.