![]() |
Selam ben PassifLora ... Selam millet ben fatih gerçek adımla 15,5 yaşındayım... Bazı problemlerim var benim antidepresan kullanıyorum ve reklamlar aracılığıyla vardım buraya... Eğer problemlerime göre telkin planı hazırlayabilirseniz sevinirim...Depresyon, sosyal fobi, kendime güvenim ciddi anlamda eksik, kolay kolay mutlu olamıyorum artık antidepresanın verdiği sahte mutluluktan sıkıldım demek istiyorum 3-4 adet antidepresan değiştirdim uyku düzensizliğim var dı gene o düzeldi sabah kalktığımda yorgun kalkıyorum... Neyden başlamalıyım saat sınırı v.s ? |
Cevap: Selam ben PassifLora ... Hoş geldin Fatih, telkinlerle ilgili açıklayıcı ve yönlendirici bilgiler mevcut, öncelikle suçluluk ve egoyu 8 saat dinleyerek başlayabilirsin. En kısa zamanda da yeneceğine inanıyorum. Başarılar. |
Cevap: Selam ben PassifLora ... Hoşgeldiniz. Bu konuda Atakan abi daha doğrusunu bilir ama ego ve suçluluk duygularıyla başlamayı öneriyorlar. |
Cevap: Selam ben PassifLora ... Hoşgeldiniz sitemize.. Foruma üye olduğunuz maile rehber mesajı gelmis olması gerekir. İlk hafta suçluluk ego telkinleri dinlemenizi öneririz. İkinci hafta listenize diğer telkinleri ekleyin topluluk konuşma ve sosyallik gibi. |
Cevap: Selam ben PassifLora ... Doğrusu dün akşamdan beri dinlemeye başlamıştım doğruyu söylemek gerekirse önceden çok karmaşık gördüğüm rüyalar kabuslar değişmişti fakat 3-4 adet telkin dinliyordum sabah erken kalkmayı da dinledim uykum sanki daha bir hafifti ... Akşam uyurken bir rüyamın bölünmesini istememiştim hiç birşeylerin cevabına varıyordum rüyalarımda. Bazı yerlerinde her ne kadar korkup şaşırsamda yaşamaya değerdi normalde uykudan uyandığımda eğer rüyamı hatırlıyorsam uyuyarak devamını getirebiliyordum fakat bu rüyada olmadı. Çok karmaşıktı |
Cevap: Selam ben PassifLora ... Hoşgeldin Fatih Sevgiler... |
Cevap: Selam ben PassifLora ... Çok sağolun dün başladığım için bugün bir kaç belirti gördüm zaten gerekse rüyalarımda gerekse yürüyüşümde göz temaslarımda. |
Cevap: Selam ben PassifLora ... hoşgeldin fatih bu site sana pasifflora kadar rahatlama hissi verecektir hatta daha fazlası pasifflora şişesini karşına alıp muhabbet edemezsin,kendini geliştiremezsin,yeni şeyler öğrenemezsin,hem pasifflora şişesi seni dinlemez,sorunlarına çözüm aramaz.ama bu site pasifloraya bin basacak bak göreceksin,geçici değil daimi mutluluğu bulmana yardımcı olacaktır.tekrardan hoşgeldin |
Cevap: Selam ben PassifLora ... Yanımıza hoşgeldin Fatih. Ne mutlu çok gençsin. Mutlu paylaşımlarda bulunman ve keyifli vakit geçirmen dileğiyle. Sevgiyle kal. actionsmile |
Cevap: Selam ben PassifLora ... hosgeldin dostum, mutlu paylasimlar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:28 PM. |