Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   merhabalar :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/616210-merhabalar.html)

pollyanna_y 09-11-2010 03:18 PM

merhabalar :)

Herkese merhaba arkadaşlarım. internette artık bakacak bişey bulamazken ve akşamı zor ederken bu siteye rastladım. yazıları okudukça, linkleri indirdikçe binlerce kez teşekkür ediyorum site kurucusuna ve tüm site emekçilerine.
sabahları erken uyanan,bakımlı,zayıf kendine güvenen bir kadın olmak istiyorumuy897. çok kilolu değilim aslında oldukça mutlu olduğum bir evliliğim var. kilom beni rahatsız ediyor ve sabahları kalkıp eşime kahvaltı hazırlayacak gücü enerjiyi kendimde bulamıyorum. iş dönüşü yine aynı şekilde hep yorgun güçsüz. cıvıl cıvıl bir kadın olmak istiyorum. spor yapmak, tv den uzaklaşmak. hayatı sımsıkı yakalamak istiyorum yeniden. bugüne kadar yaptığım tüm yanlışları affederek işe başlamak istiyorum. sonrası gelecektir yavaş yavaş. işyerimdeki bilgisayarıma evimdeki bilgisayarıma cep telefonuma heryere kaydedeceğim telkinleri. içimde birşeyler yeniden hayat buldu sayenizde. bu akşam gidip güzel yemekler hazırlayacağım eşim için ve hafif yiyecekler yiyeceğim bende :) sonra spor yapacağım. bunları yapmayı gerçekten istiyorum. bu çok güzel bir duygu.y789herkese tekrar merhabalar.

bigokyanus 09-11-2010 03:23 PM

Cevap: merhabalar :)

Hoş geldinnnn ... Dilerim bu isteklerine en kısa zamanda kavuşur ve kendine güvenini artırırsın. :)
Spor yapman için de eşinle birlikte spor yapmayı denedin mi? Biz eşimle tenis kursuna gidiyoruz mesela , sana da tavsiye ederim.

Alexandra 09-11-2010 03:24 PM

Hoşgeldin Pollyanna,

Bu içten paylaşımın için de seni tebrik ediyorum. Ne istediğinin de, ne yapıp ne yapmadığının da farkındasın, işte bu çok güzel. Üstelik yazdıklarını okurken eski halimden bazı kareler canlandı gözümde. Çok doğru bir yere geldiğini söyleyebilirim sana. Telkinleri dinlemeye hemen başlamanı tavsiye ederim. İnsana bu site kadar enerji veren, özgüvenini yerine getiren başka bir yere daha rastlamadım ben. Telkinlerle birlikte burada kuracağın dostluklar da enerjine enerji katacaktır.

İsteklerine vazgeçmemeni, günden güne enerjiyle dolup taşmanı dilerim:))
Sevgiyle kall:))

raina 09-11-2010 03:26 PM

merhaba :)
bende sizin gibi yeni buldum siteyi.umarım herkes için güzel şeyler gerçekleşir:) sağlıklı ve mutlu günler sizinle olsun,bizimle olsunf678h

pollyanna_y 09-11-2010 03:28 PM

teşekkür ederim arkadaşlar. hoşbulduk :) yazılarınız beni çok mutlu etti.

yeni bir hayat 10-11-2010 12:39 AM

Merhabalar pollyanna_y;

Biraz sabırla yazdığınız tüm dileklerinizi gerçekleştirebilirsiniz..

Mutlu paylaşımlar diliyorum..actionsmile

hayatimdegisti 10-11-2010 01:53 AM

Hoşgeldiniz
Keyifli forumlar diliyorum.
Bundan sonra ki gelişmeleri bekliyoruz.

Sultan 10-11-2010 08:06 AM

hoş geldiniz
mutlu paylaşımlar diliyorumy789

pollyanna_y 10-11-2010 10:54 AM

hoşbulduk arkadaşlar :) ne güzel bir günnnn.

aşk kırıntısı 10-11-2010 11:06 AM

merhaba arkadaşım ...

hoşgeldin..dilerim bütün emellerine kavuşursun...actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:38 AM.