Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   selam forum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/616208-selam-forum.html)

searching for confidence 09-11-2010 02:25 PM

selam forum

Herkese Merhaba.Ben üniversiteden yeni mezun olmuş daha 25'ini görmemiş bir gencim.Enteresan bir şekilde şunlar gerçekleşti:

Hayatım boyunca özellikle karşı cinsle (kızlarla) çok rahat anlaşırdım,pek çok ilişkim de oldu.Özellikle üniversite döneminde sosyal becerilerim şaha kalktı diyebiliriz yani hayatımın en verimli yıllarıydı.

Sonra ailemden birinin kaybıyla kabuğu çatlamış kaplumbağa gibi dımdızlak kalakaldım.İçime inanılmaz kapandım.Mezuniyeti hedefledim sadece ve o hırsla gözüm hiçbir şeyi görmez oldu.

Artık yediğim minik kazıklar bile bana fena halde dokunmaya,kin gütmem üst noktalara çıkmaya ve insanlardan kaçmam da rahatsız edici derecelerde olmaya başladı.Kaybımı içimde atlattım çok şükür artık bu durum beni o kadar da rahatsız etmiyor insan alışıyor çünkü.Bu arada alışmak unutmak değildir bunun da altını çizeyim,bu gerçeği kendi kendime öğrenerek yendim kaybımın acısını.

Şimdi evden tek başıma alışveriş yapmak için çıkmaya üşeniyorum,zaten yalnızlığı sevmem pek o yüzden tek başıma da gezmiyorum.İnsanlar yürürken full beni eleştiriyor gibi gelmeye başladı yavaştan,bazen sıcak basıyor biriyle uzun süre göz teması kuracak olursam...Gözlerden kaçar oldum...Tipik bir sosyal fobi vakasına dönüştüm kısacası...

Bu durum beni sinir ediyor çünkü girişkenliği ve sıcakkanlılığıyla tanınan biriydim ve soğuk,mesafeli,utangaç biri olmak istemiyorum.İnsan içindeyken eski rahatlığımı kazanmak istiyorum.Azim benim en büyük gücümdür yıllardır,bugün olduğum yerdeysem şansla değil %100 alın teri ve umutla bunu hakettim.Şimdi de aynı çabayı gösterip eski halime döneceğim başka yolu yok ;)

Ego güçlendirme ve suçluluk adlı telkin müzikleriyle başlayıp sonra özgüven ve sosyal fobi telkinlerine geçmeliyim galiba.Beni bu konuda yönlendirmenizi rica eder iyi günler dilerim.

bigokyanus 09-11-2010 02:29 PM

Cevap: selam forum

Öncelikle hoş geldin , o telkinleri dinledikten sonra kendinde neyi değiştirmek ya da neyin eksiklikğini gidermek istiyorsan o telkinleri de sırasıyla listene almanı en kısa zamanda da istediğin değişikliğe ulaşmanı diliyorum.

Huzurla ve sevgiyle , gülekal.

Perfinya 09-11-2010 02:34 PM

Hoşgeldin. İyi vakit geçirmen dileğiyle.
Sevgi ile kal.

aşk kırıntısı 09-11-2010 04:05 PM

merhaba arkadaşım ...
aramıza hoşgeldin sefalar getirdin...
geçirdiğin bu uzun ve zor dönem elbetteki seni yaralamış...artık bu aldığın yaraların izini silme vakti gelmiş ...çünkü sen bunu gönülden istiyorsun...işte bu isteyiş ve niyet zaten seni bu ışıklı yola yönlendirdi...sen azmettikçe eminim eskisinden de süper olucaksın...sana aradığın herşeye kavuşacağın bir yol dilerim...actionsmile

Alexandra 09-11-2010 04:46 PM

Hoşgeldin aramıza,
Dilerim en yakın zamanda kendini daha rahat hissetmeye başlarsın. Yaşadığın bunca zorluktan sonra kendi içindeki duyguları fazla bastırmışsın muhtemelen. Bu da sosyal yanını biraz kilitlemiş olabilir.
Ama çok doğru yoldasın. Telkinleri önerilen sırada ve süre boyunca dinleyip, ne yapmak, ne yöne ilerlemek istediğine kesin karar verdiğin taktirde aşmaman mümkün değil. Bu durumunu fark edip, çaresizlik içinde oturmak yerine çözüm arayışına girmiş olman bile zaten toparlanmaya başladığının bir göstergesi.

Kendi kendine bir günlük açıp, ilerlemelerini kaydedersen de senin için çok fayda sağlayacaktır. Hem site sakinleri olarak biz de bu gelişimi paylaşabiliriz. Her şeyin gönlünce olmasını diliyorum. İlerlemen zaten başlamış, sen devam ettir yeter.

maviinci 09-11-2010 06:02 PM

bana söyleyecek şey kalmamış y789 neyse, confidence nin kaynağına geldin :) Hoş geldinn :)) İyi ki geldinn :))) Hep kal =))))))

Işıldayan Safir 09-11-2010 09:35 PM

Yanımıza hoşgeldiniz sfc (kusura bakmayın nick uzundu tamamını yazamadım.) ttli3

Kaybınız için Allah'tan rahmet dilerim. Elbette unutulmaz. Kendinizi çok güzel ifade etmişsiniz. Ne kadar güzel azimli birisiniz de. :)) Çok kısa sürede iletişim problemlerinizi aşacağınızı düşünüyorum.

Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.

Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın. actionsmile

searching for confidence 09-11-2010 10:02 PM

Sıcak karşılama için hepinize teşekkür ederim :) Yalnız defalarca okumama rağmen anlamadığım bir şey var:

Uykumda dinlemek için 2 adet telkini hazırladım: Klasik müzikte ego güçlendirme ve suçluluk.Sıra ile dinleme moduna aldım ve şarj oluyor şu an mp3 player'ım :) Diyelim 5 saat dinledim uykumda.Bu 5 saat her ikisi için de geçmiş 5 saat olup toplam 80 saatten düşülecek mi hesaplama yapacağım zaman?

Işıldayan Safir 09-11-2010 10:29 PM

Alıntı:

searching for confidence Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777969)
Sıcak karşılama için hepinize teşekkür ederim :) Yalnız defalarca okumama rağmen anlamadığım bir şey var:

Uykumda dinlemek için 2 adet telkini hazırladım: Klasik müzikte ego güçlendirme ve suçluluk.Sıra ile dinleme moduna aldım ve şarj oluyor şu an mp3 player'ım :) Diyelim 5 saat dinledim uykumda.Bu 5 saat her ikisi için de geçmiş 5 saat olup toplam 80 saatten düşülecek mi hesaplama yapacağım zaman?

Evet başlangıç telkinlerinin yaklaşık 70-80 saat kadar dinlenilmesini öneriyoruz. İkisini bir arada düşünebilirsiniz. Şunu da belirtmeliyim ki illa 80 saat dinleyip bırakacaksınız diye bir şey yok. Dilerseniz başlangıç telkinlerini yeterli sürelerde dinledikten sonra listenize yeni telkinler eklerken ego ve suçluluğu sabit tutabilirsiniz.

Benim tecrübelerime dayanarak önerim şu olabilir: Yeterli sürelerde dinledikten sonra ego ve suçluluğu listenizden çıkararak ara ara eklemenizi öneririm. Çok fazla suçluluk telkini dinlemek bir süre sonra bilinçaltınızın devamlı suçluluk duygusu aramasına neden olabilir. Ego güven güçlendirici yerine de kendine güven telkinini sabitlemenizi öneririm.

Telkinlerden etki görme süresi kişiden kişiye değiştiği için kendinizi gözlemleyerek bu zamanı belirleyecek olan sizsiniz. 70-80 saat genel bir süredir. Kimisi daha erken etki görürken kimilerinin etki görme süresi daha da uzun olabiliyor çünkü.

Rehber bölümünde çok detaylı açıklamalar bulabilirsiniz.

Sevgilerimle. actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:17 AM.