![]() |
MERHABA Merhaba arkadaşlar , Siteyi ve forumu dün inceleme fırsatı buldum ve buranın bana katabilecek çok şeyi olduğunu farkettim.Herkeste biraz olduğu kadar bazı aşamadığım iç problemlerim var umarım zaman içinde çözüme kavuşturur ve huzurlu bir nefes alabilirim... Sevgiler....sapkal89 |
Cevap: MERHABA Hoş geldin raina , dilerim güzel olur bu siteye gelişin ... Huzurla ve sevgiyle gülekal emi... |
Cevap: MERHABA Çok teşekkür ederim... |
Cevap: MERHABA Çok adım attım daha önce hep geri çektim :( umarım bu kez başarılı olurum. |
Cevap: MERHABA Huzuruna kavuşman dileğiyle Hoşgeldin.. http://img72.imageshack.us/img72/6483/48872323jk8.gif |
Cevap: MERHABA Hoşgeldin Raina, Mutluluğun ve huzurun hep seninle olmasını dilerim:)) |
Cevap: MERHABA Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.Güzel dilekleriniz sayesinde şimdiden daha iyi hissetmeye başladım kendimi.belki kimseyle paylaşmadığım için bu kadar sıkıntı oluyordur içimde.en kısa sürede desteklerinizle bunlardan kurtulmak dileğiyle :) |
Cevap: MERHABA hoş geldiniz....::::))))) |
Cevap: MERHABA hoşgeldiniz...unutmayın herşey gelip geçer sadace siz kalırsınızsmil56 |
Cevap: MERHABA Çok haklısın teşekkür ederim :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:25 AM. |