![]() |
Herkese selam Merhabalar bende aranıza yeni katıldım siteyi ve forumu 3 gündür takip ediyorum. Telkinleri dinlemeye başladığım ilk gün kafamda devamlı beni birşeyler yapmaya tetikleyen dürtüler oluşmaya başladı işim gereği sürekli gece çalışıyorum bu yüzden asosyal bir hayatım var. Gündüzleri sürekli uyuduğum için Dostlarıma ve yakınlarıma zaman ayıramama sorunum var buda bende içine kapanık bir ruh hali oluşturdu. Zinde uyanma telkini bu bağlamda çok işime yaradı. Çok kısa süreli uykularda çok dinç tamamen uykumu almış olarak kalkabiliyorum , Fakat ego güven güçlendirme, kalabalığa konuşma gibi durumlarda hala çekintilerim var. Kafamda tasarladığım konuşmayı bi türlü dışarı çıkaramıyorum. bu arada fazla kilolar için 3 gündür spora ve diete başladım. Birde sigarayı bıraksam tadından yenmiyecek :) Ha birde sizdede ara ara müziklerden sonra mide bulantısı oluyormu bende bazen oluyor. şimdilik bu kadar hepinizle tanıştığıma memnun oldum. |
Cevap: Herkese selam Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiyle kalın. actionsmile |
Cevap: Herkese selam hosgeldiniz aramiza |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:21 PM. |