![]() |
sıgara MERHABA arkadaslar ben ZARAA bu sıteye tesadufen gldım amacım benı esır alan sıgara ılletınden kurtulmak YARDIMLARINIZI beklıyorum........ |
Cevap: sıgara Yanımıza hoşgeldiniz. ttli3 Umarım en kısa zamanda sigarayı bırakırsınız. Rehber bölümünü inceleyip ego ve suçluluk telkinlerini önerilen şekilde dinledikten sonra sigarayı bırakma telkinini listenize ekleyebilirsiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: sıgara hoşgeldiniz... |
Cevap: sıgara sana tek yardımım iradeni güçlü tut gerisi gelir zaten (yani istediğini yaparsın) |
Cevap: sıgara Hoşgeldin arkadaşım, Benim bir arkadaşım sadece ego ve suçluluk dinleyerek sigara bıraktı ki yıllardır sigaraya bağımlıydı. Şimdi sigaranın kokusundan bile nefret ediyor :) Umarım sen de bir an önce bırakırsın. |
Cevap: sıgara öncelikle hoşgeldin :))malesef bende aynı dertten muzdaribim bağımlıyım hemde öyle böyle değil gece uyuyup uyandığım zaman sigara içerim sabah kahvaltıdan önce içerim bu gidişle çok yaşamıcam farkındayım buna bir dur demenin zamanı geldi o beni durdurmadan önce :) |
Cevap: sıgara slm bencede umarım sigarayı bırakırsın |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:52 AM. |