![]() |
Kendime güvenimi tamamen yitirdim. Merhaba herkese, Ben Oshlu, 47 yaşında hayatında çok derin izler bırakacak deneyimler yaşamış biriyim. Ama henüz bütünüyle yıkılmadım çünkü öğrencilere ders vermek zaman zaman insana işe yaradığı duygusunu ve fikrini verebiliyor. Bu foruma telkinlerden yararlanarak daha verimli biri olabilir miyim acaba diye girdim. Doğrusu bir iki müzik indirdim ve çok hoşuma gitti. Yanılmıyorsam beni biraz da rahatlattı. Zaten telkinlere çok açık bir kişiliğim olduğunu düşünüyorum. Neyse forumda emeği geçen herkese teşekkür... |
Cevap: Kendime güvenimi tamamen yitirdim. selam oshlu, aramiza hosgeldin hocam. boylesine hayati tecrube etmis insanlarla birlikte olmaktan onur duyarim. derin tecrubelerinizden faydalanabilmek umuduyla.. dostaca kalin. esenlikler dilerim. |
Cevap: Kendime güvenimi tamamen yitirdim. Hoşgeldiniz:))) |
Cevap: Kendime güvenimi tamamen yitirdim. Hoşgeldin Oshlu. vien1 İnşaAllah keyifli vakit geçirirsin. Tecrübelerinden yararlanmayı umuyoruz. Sevgilerle sapkal89 |
Cevap: Kendime güvenimi tamamen yitirdim. Merhabalar, Yanımıza hoşgeldiniz.. Hayatınızın bundan sonrasında çok güzel deneyimler yaşamanız dileklerimle.. Mutlu paylaşımlar..actionsmile |
Cevap: Kendime güvenimi tamamen yitirdim. Hoş geldinizzzzzz..... |
Cevap: Kendime güvenimi tamamen yitirdim. peki sıkıntı yaşama nedeni haline gelirse yaşamın üstesinden gelinebilir mi? |
Cevap: Kendime güvenimi tamamen yitirdim. Selamlama yapan arkadaşların hepsine teşekkür... Hayata tekrar motive olabilmek ve umutlanabilmek için belki de daha çok sosyalleşmem gerekecek. Birçok insan küçücük şeylerden zevk alabilir ve geçici de olsa kendilerini mutlu hissedebilirler, ancak mutluluk sürekli zevk alma hali ise umutlar ve motive edici davranışlar bunu sağlayabilir mi? Sorular sürekli beynimi yiyor? Yine de çevremde sizler gibi güzel şeyler söyleyecek dostların hep güzel şeyler söylemesi çok hoş! Gerçek mutluluk olmasa da mutluluğun kopyasına umutlanabilirim belki de bu sayede. Herkese selamlar... |
Cevap: Kendime güvenimi tamamen yitirdim. hoşgeldiniz... |
Cevap: Kendime güvenimi tamamen yitirdim. Hoşgeldiniz. Telkinleri düzenli dinleyiniz. En geç 10 gün içinde sonuçlar almaya başlarsınız. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:43 PM. |