![]() |
ATAKAN BEY! ÖNEMLİ!!! Herkese ve özellikle site yöneticilerine Merhabalar! Ben Duygu. Öncelikle okuduğum yorumlardan yola çıkarak çok yararlı ve önemli bir site kurduğunuzu düşünüyorum, çok teşekkürler. Ben de aranıza yeni katıldım. Ritmotransı ilk kez sizinle keşfettim, buna çok ihtiyacım vardı fakat sanırım bir şeyleri yanlış yapıyorum. Sitenizi 3 hafta önce keşfettim. Rehberinizin birçok bölümünü okudum fakat sanırım bir şeyleri yanlış yapıyorum çünkü ağız kuruluğu ve baş ağrısı gibi fizyolojik farklılıklar dışında psikolok açıdan kendimde hiçbir ilerleme göremedim ve sanırım umudumu yitirmeye başladım. Ben majör depresyon hastasıyım ve geçtiğimiz marttan bu yana ilaç tedavisi görüyorum.Bu türlü telkinlere çok ihtiyacım varken sizi keşfettim.Denildiği gibi "suçluluk duyguları" ve "ego güçlendirici" telkinlerini mp3üme yükleyerek 3 haftadır her gece sabaha kadar uykumda dinliyorum. karmakarışık, geçmişimde bazı unuttuğum şeyler görüyorum ama uyandığımda; duruşumda, bakışımda, olaylara bakış açımda, hislerimde ve mutsuzluğumda hiçbir ilerleme olmadığını görmek beni malesef çok üzüyor, hala çok mutsuz ve umutsuzum. BEN NEYİ YANLIŞ YAPIYORUM? ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR, UMUDUM BİTMEK ÜZERE :( sevgiler.. |
Cevap: ATAKAN BEY! ÖNEMLİ!!! Merhabalar Duygu, Sitemizle tanışmanıza çok sevindik..Hoşgeldiniz öncelikle.. Telkinleri üç haftadır dinlediğinizi yazmışsınız..Çok güzel..İlk etkilerini de hissetmişsiniz zaten..Rüyalarınızdaki değişim de bunun bir göstergesi..Yine de üç hafta özellikle de depresyon rahatsızlığı olan biri için yeterli olmayabilir..Listenize kendine güven,depresyon,başkalarının düşüncelerini önemsememe ve mutluluk telkinlerini de eklemelisiniz..Bu arada tedavinize de devam etmelisiniz tabii..Dalgalanma sürecini geçirdikten sonra olumlu etkilerini bizimle paylaşcağınızı diliyorum.. Sevgiler..actionsmile |
Cevap: ATAKAN BEY! ÖNEMLİ!!! Çok teşekkür ederim. Peki kaç hafta, hangilerini dinlemeliyim? Gece dinlediğim için mi çok fark göremedim,doğru mu yapıyorum? Ve kaç haftanın ardından hangi telkinleri ekleyip çıkararak dinlemeliyim? Toplamında 7-8 telkini sabaha kadar dinlesem yararı olur mu? ağır gelir mi? Rehberi okumuştum ama benim durumum biraz farklı olduğu için bunları sormam gerektiğini düşünüyorum. Beni yönlendirirseniz sevinirim... |
Cevap: ATAKAN BEY! ÖNEMLİ!!! Mergez hanım acele etmeyn lütfen bende anti depresan kullanıyorum hemde uzun bir süredir.şehr değişikliğinden dolayı oldu.ama szin böyle bi sorununuz yoksa telkinleri dinlerken sosyallikten uzaklaşmamanızı öneririm.öncelikle inanmak gerekir. suçluluk ve ego telkinlerini dinlerken bende dalgalanmalar oldu daha kötü ve sinirli anlarda yaşadım sitede ki bir yöneticiden yardım aldığımda suçluluk telkininin ağır gelmiş olabilceğini söyledi.bazı telkinleri dinlerkende asabi oluyorum ama sana yöneticilerin dinlemeni istediği teknleri dinle yani acele edip listeni kabartma.aynı anda bir sürü işi yapamayız ddeğil mi ?biraz sabırlı ol lütfen. |
Cevap: ATAKAN BEY! ÖNEMLİ!!! Teşekkür ederim Joseffb fakat bu konuda yöneticiler tarafından yönlendirilmeye ihtiyacım var. Acele edeceğimden değil, yeni bir hayat bana dinlemem gereken telkinleri söyledi ama sırasını, zamanını bilmediğim için yardıma ihtiyacım var, cevap bekliyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Değerli fikirlerinizi benimle paylaştığınız için çok teşekkürler.. :) |
Cevap: ATAKAN BEY! ÖNEMLİ!!! Zerynthia ben bu yönetici arkadaş ile özel mesaj ile durumumu anlattım neden depresan kullandığımı ve diğer özel şeylerimi anlattım.Kendisi sağolsun beni dinledi ve hangi telkinleri dinlemem gerektiğini açıkladı.ben telkinleri dinlemeyi biraz aksattım sanırım oyüzden biraz dalgalanmalar yaşıyorum. emin olun herhangibir yönetici arkadaş veya diğer tecrübeli arkadaşlarda yardım çağrınızı karşılıksız bırakmayacaktır. |
Cevap: ATAKAN BEY! ÖNEMLİ!!! Merhabalar, Yanımıza hoşgeldiniz. Rehber bölümünde nasıl başlamanız gerektiğine dair tüm bilgiler mevcut. İnceleyebilirsiniz. Başlangıç telkinleri ego ve suçluluktur. Öncelikle onların dinlenilmesini öneriyoruz. Sanırım buraya kadar bir sorun yok. ttli3 Sonra başka telkinleri ekleyebilirsiniz listenize. 3 haftadır dinliyormuşsunuz zaten. Suçluluk telkini ağır geliyor bazı arkadaşlarımıza. O nedenle kendinizi kötü hissediyorsanız suçluluk telkinini listenizden çıkarabilirsiniz. Onun dışında kendine güven ve mutluluk telkinini dinlemenizi öneririm. Yine depresyon telkinini de dinleyebilirsiniz. Ancak ara ara dinlemeniz daha iyi olur. Aşağıdaki link size yardımcı olacaktır. Başka sorularınız varsa yanıtlayabilirim. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...inleyebilirim/ Sevgilerimle. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:49 PM. |