![]() |
herşey inanmakla başlar.. herkese merhaba..bu konuyla ilgili çok şey duymama rağmen bu telkinleri dinleyebilceğim mp3 formatını bulunduran bir kaynak bulamamıştım.burayı bulmam şans eseri oldu tabi şans denilen şey varsa:)..bu telkinlerin gerçek olup olmadığını dair denemediğim için yorum yapamayacağım ama deneyerek gördüğüm bir şey varki inamakla başlıyor herşey.belkide telkinleri gerçekleştiren bizim işe yarayacaklarınıa inanmamızdan geçiyor.bende inanıyorum ve başlıyorum:) ego ve sucluluk duygusu ve kendine güvenle başlayacağım bu geceden itibaren umarım etkili olur.bu arada site kurucularına ve emek verenlere teşkkürler.. |
Ynt: herşey inanmakla başlar.. merhaba burcu-tkn aramıza hoşgeldin.söylediğin gibi inanmakla başlıyor herşey.Ve telkinler değişim konusunda en etkili çözüm.İnşallah istediğin değişimleri yaşarsın.Tekrar hoşgeldin..... |
Ynt: herşey inanmakla başlar.. Burcu tkn hoşgeldin sefalar getirdin kendini telkinlerin eşsiz tınısına bırak o zman inandıklarını yaşadığını göreceksin |
Ynt: herşey inanmakla başlar.. hoş geldiniz burcu... vien1 kesinlikle her şey inanmakla başlar... telkinlerin etkisi zamanla ortaya çıkacaktır...bu konuyla ilgili linklerimizi inceleyiniz lütfen... super sevgiler... ttli3 |
Ynt: herşey inanmakla başlar.. Alıntı:
|
Ynt: herşey inanmakla başlar.. sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
Ynt: herşey inanmakla başlar.. selam Aramıza hoşgeldin.Telkinlerin sana çok faydalı olacağına inanıyoruz.İnanarak yapılan her şey başarılı olur.Herşey gönlünce olsun. kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:48 PM. |