Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Değişimin başlangıcımı? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/615483-degisimin-baslangicimi.html)

varonburak 19-09-2010 12:31 AM

Değişimin başlangıcımı?

Elbette internette mp3 dinleyerek hayatımıza yeni değişikliklerin gelme olasılığı şaşırtıcı internette müzik dinleyerek hipnoz olmak gibi, ben bu sayfayı yer imlerine ekledim her gün girip bir şeyler yapacağım bakalım neler olacak...

Googlede telikn kelimesinin anlamını daha iyi öğrenmek istedim ve sözlü olarak anlatıldığı belirtilmiş fakat söz yok müzik var buda ayrı bir şey...

Merhaba Ben Burak umarım yeni birliktelikler ve yeni farklılıklar alırız bu platformdan^-^

sağlıcakla kalın...

bluegirlx 19-09-2010 12:45 AM

Cevap: Değişimin başlangıcımı?

telkin sözlü yapılır burdada sözlü olarak ama bizim duyamayacağımız boyuttaa sözler içeren bir çalışma .direk bilinç altına etki ediyor böylelikle..keyifli paylaşımlarınızı değişiminizi sevgiyle takip edeceğiz..

varonburak 19-09-2010 01:09 AM

Bu sitenin azıcık tasarıma ihtiyacı var birde bir şey sormak istiyorum - Topluluk Karşısında Konuşma - adlı parçadan çok fazla sayıda var hepsini dinlemek durumunda mıyız? Birde parçayı dinlerken yarıda kesersek ne olur faydası gider mi parçanın birde şunu söylemek istiyorum bu parçaları nasıl yapıyorlar merak ettim doğrusu helal olsun yapanlara...^-^

browser 19-09-2010 01:19 AM

Alıntı:

varonburak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769092)
Elbette internette mp3 dinleyerek hayatımıza yeni değişikliklerin gelme olasılığı şaşırtıcı internette müzik dinleyerek hipnoz olmak gibi, ben bu sayfayı yer imlerine ekledim her gün girip bir şeyler yapacağım bakalım neler olacak...

Googlede telikn kelimesinin anlamını daha iyi öğrenmek istedim ve sözlü olarak anlatıldığı belirtilmiş fakat söz yok müzik var buda ayrı bir şey...

Merhaba Ben Burak umarım yeni birliktelikler ve yeni farklılıklar alırız bu platformdan^-^

sağlıcakla kalın...

Müziklerin altında....metinler vardır..müzikler sözleri örtmek için kullanılmıştır.. metinin müzikle örtülmesinin amacı...sözün bilinç duvarına çarpmadan...rahatça bilinçaltına yerleşe bilmesini saglamaktır...

browser 19-09-2010 01:26 AM

Alıntı:

varonburak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769097)
....- Topluluk Karşısında Konuşma - adlı parçadan çok fazla sayıda var hepsini dinlemek durumunda mıyız? Birde parçayı dinlerken yarıda kesersek ne olur faydası gider mi parçanın birde şunu söylemek istiyorum bu parçaları nasıl yapıyorlar merak ettim doğrusu helal olsun yapanlara...^-^

Hepsi aynı metindir...farklı müziklerin altına yerleştirilmesi.. dinleyicinin sıkılmadan dinleye bilmesini saglamaktır..hepsini dinlemek zorunda degilsin..istedigin herhangi birini tercih edebilirsin..
Bu metinler ritimli şekilde okunarak kaydedilir...daha sonra metin bir müzik ile örtülür...

denizyıldızı 19-09-2010 01:20 PM

Hoşgeldiniz... Umarım isteklerinize hedeflerinize bu sitemiz aracılığyla ulaşırsınız.. ;)

scouter 20-09-2010 12:01 AM

Aramıza hoşgeldin, sefalar getirdin...

varonburak 20-09-2010 02:34 PM

Teşekkürler arkadaşlar tanışma faslı bitti sanırım hepimizin sorunları vardır hepsi biter teker teker yenisi başlar... :)

foruma girmeye başlıyorum herkese iyi paylaşımlar:)...

RenaC 20-09-2010 02:53 PM

Hoşgeldin arkadaşım.Mutlu paylaşımlar diliyorum...

MMSI 20-09-2010 03:00 PM

Hoşgeldin Hedeflerinize ulaşmanız temennimle,
Sevgiler.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:37 AM.