![]() |
Herkese merhabaa :))) Siteye yeni üye oldum bana hedeflerımı gerceklestırmemde yardımcı olursanız çok sevınırım :) Başarılı olmak ıstıyorum ne yapmam gerekıyor, lütfen beni aydınlatın.. |
Cevap: Herkese merhabaa :))) hoşgeldin..başarı istemen ne güzel ..kendini sevmekle yeterli bulmakla başla derim ben..ego ve suçluluk dinlemeni ve her ne istiyorsan imgeleme yapmanı öneririm..başarı göreceli bir kavramdır ayrıca.. |
Cevap: Herkese merhabaa :))) çok teşekkür ederimmmm :)) |
Cevap: Herkese merhabaa :))) Hoş geldin , önce inanman ve kendine güvenmen gerekir . Sonrası zaten kendiliğinden gelecektir. Güzel paylaşımlara... |
Cevap: Herkese merhabaa :))) hoş geldiniz mutlu paylaşımlar diliyorum. rehber bölümünü incelerek başlayabilirsiniz.. sevgiyle mutlu kalın |
Cevap: Herkese merhabaa :))) Yanımıza hoşgeldiniz. Başarının yolu istemekten geçer. Ne istediğinize karar verirseniz başarısız olmanız için hiçbir sebep yok. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiyle kalın. actionsmile |
Cevap: Herkese merhabaa :))) Önce gerçekten iste,gerisi gelecektir..Hoşgeldin,Sevgilerr...::) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:39 AM. |