![]() |
Herkese Merhaba :) Selamlar ben Bursa'dan Karina :) 17 yaşındayım ve YGS sınavına hazırlanıyorum. Bu siteyi şimdiye kadar nasıl keşfedemedim bilmiyorum ama zararın neresinden dönsen kardır diye düşünüyorum. Kendimde son bikaç aydır değişmeler görüyorum. Tv'yi GENELDE bilgi amaçlı kullanıyorum. Düne kadar hiiç kitap okuma alışkanlığım yoktu şimdiyse bayılıyorum. Zamanımı boş işlerle uğraşarak geçirmek istemiyorum. Coğu insan gibi ders çalışmaktan hoşlanmazdım şimdi seviyorum gibi birşey ve bunun gibi şeyler. Ama bu değişmeler telkinlerden kaynaklanmıyor çünkü o zaman telkin nedir bilmiyordum. Telkinleri dinlemeden kendimi geliştirme çabasındayken telkinleri dinlersem neler olur bilemiyorum çünkü telkinlere ÇOK İNANIYORUM. Ama dedigim gibi sınava hazırlanıyorum o yüzden pci çok fazla açma zamanım olmuyor. Telkinleri yaklaşık 2 saat dinledim şuanda da dinlemekteyim. Günde 2-3 saat dinlemek yeterli olur mu? Olmazsa kaç saat dinlemeliyim? Ve altını çizerek söylüyorum şuana kadar çok foruma üye oldum ama en yararlı gördüğüm forum bu forum 25889 |
Cevap: Herkese Merhaba :) Hoş geldin dilerim hayırlı olur senin için , güzel paylaşımlar diliyorum... |
Cevap: Herkese Merhaba :) Merhaba Karina, aramıza hoş geldin. |
Cevap: Herkese Merhaba :) Merhabalar, Yanımıza hoşgeldiniz. Sınavınızda başarılar şimdiden. Vaktiniz yoksa 2-3 saatte dinleyebilirsiniz. Uyku zamanları çok uygun dilerseniz uyurken dinleyin. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiyle kalın. actionsmile |
Cevap: Herkese Merhaba :) Hoşbuldum çok teşekkür ederim :) |
Cevap: Herkese Merhaba :) Aramıza hoşgeldin Karina... Sefalar getirdin... |
Cevap: Herkese Merhaba :) Bu siteyi keşfetmene ve faydalarını göremene senin adına çok sevindim..Hoşgeldinn... http://img360.imageshack.us/img360/6...werpinkdi9.gif |
Cevap: Herkese Merhaba :) Teşekkür ederim Scouter ve Sümbili hoşbuldum :) |
Cevap: Herkese Merhaba :) sınavında başarılar diliyorum. aramıza hoş geldinizactionsmile mutlu paylaşımlar diliyorumy789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:20 AM. |