![]() |
Selam Herkese :) Merhaba .. Ben bi kaç gündür şu Subliminal olayını araştırıyorum ... Bunun hakkında ilk okuduğum bilgide gerçekten çok tabiri yerindeyse "tırsmışrım" . Ama Gün geçtikce anlamaya başladım ki belki bunu avantaja çevirebilirim ... Beni asıl korkutan arkadaşlar , Dövüş Kulübü adlı filmi inanılmaz sevmem ve onu izleyerek uyumamdı. Bilinç altının %999'u uyurken harakete geçtiğini öğrendiğimde artık çok geç olmuştu . Herneyse ben şu cd'leri almadan önce birilerine danışmak istiyorum ... Gerçekten güvenli mi ? "Kendini öldür" Gibisinden bişey dinlemeyelimde |
Cevap: Selam Herkese :) oncelikle hosgeldiniz.. dikkat mp3leri burdan yukleyin bolumden rehberlik topicine girin.. dilediginiz sorunun cevabini ve hatta telkinlerin iceriklerini bulabilirsiniz.. merak etmeyin hepimiz dinliyoruz su ana kadar olene de rastlanmadi ::) |
Cevap: Selam Herkese :) Merhaba, Öncelikle yanımıza hoşgeldiniz. Telkinlerle ilgili bilgi almak için rehber bölümünü incelemenizi öneririm. Onun dışında telkin dinleyip kendimizi öldürmedik hiçbirimiz. Yeterli bilgileri aldıktan sonra dinleyip dinlememeyi tercih edebilirsiniz. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ru-sormayiniz/ Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Selam Herkese :) Aramıza hoşgeldin kardeş... Rehber bölümünden bilgi alabilirsin ayrıca telkinlerin içeriklerinide okuyabilirsin.. Daha da tatmin olmak istiyorsan telkini ayrıştıran programlar duymuştum ama araştırma gereği duymadım, iyi bi ses sistemiyle sesi tam açtığında - komşular rahatsız olmayacak bir saatte - bazı telkinleri duyabiliyorsun, denedim... Ayrıca 1 aydır sürekli dinliyor ve faydalanıyorum ve bırak kendimi öldürmek vs. düşünceleri hayata bakış açım değişti, mesela patronumla konuşma şeklim ve onun bana yaklaşımı bile değişti, harikaaa... Neyse etkilemek istemem seni ama 1 hafta ego-güven artırıcı ve mutluluk telkinlerini bence bi dinle kendin karar ver derim... herşey gönlünce olsun... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:15 AM. |