![]() |
selamm bende geldim selammm çok güzel bir site haridas takur eski çağlarda yaşamış bir bilgenin ismidir.t678actionsmile |
Cevap: selamm bende geldim Alıntı:
Keyifli forumlaractionsmile |
Cevap: selamm bende geldim Yanımıza hoşgeldiniz Haridas Takur, Bu ismi daha önceden hiç duymadım. Muhtemelen yine Türkçe'ye çevrilmiş pek kaynak yoktur. Bilgeyi tanımasam da nickinizi sevdim. Öğrenecek çok fazla şey var. Nickiniz olarak seçtiğinize göre çok sevdiğiniz biri olmalı. Öğretileri konusunda bizleri de bilgilendirirseniz sevinirim. girlhaha Gelir gelmez çok mu fazla şey istedim acaba? dusun2 Öğrenme açlığıma verin. Affedin beni. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın. actionsmile |
Cevap: selamm bende geldim Senide aramızda görmek çok güzel....HOŞGELDİN...::) |
Teşekkür ederim Atakan bey...hoşbulduk...actionsmile |
Haridas Takurla ilgili bir hikaye: Haridas Takur kendisini hakikati bulmaya adamış olan münzevi bir insandır. Onu sevmeyen insanlar ona bir tuzak kurarlar. Onun evine bir takım kötü kadınlar gönderirler. Kadınlar haridasa sapıkça tekliflerde bulunurlar. Onu zorlamaya çalışırlar. Haridas der ki tamam dediğinizi kabul ediyorum ve yapıcam ama önce biraz zikir çekelim demiş. Haridas zikir çekmeye başlayınca etrafındaki kadınlar bu zikirden öylesine etkilenmişler ki kötü fikirlerinden vazgeçip haridasa öğrenci olmuşlar... sevgiyle kal...actionsmile |
teşekkür ederim... sevgiyle kal... |
Cevap: selamm bende geldim t678Aramıza hoşgeldin........ |
sevgiyle kal...actionsmile |
Teşekkürler...hoşbulduk.. sevgiyle kalınız....actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:31 AM. |