![]() |
derin nefes alıp geçmişte bırakmak lazım.. ben de geldim... geldim ki, içimdeki bu sıkkınlığı bezginliği ve haketmediğim gibi davranana karşı olan isyanı içimden söküp atabileyim... umarım yapmamda yardım edilirim... |
Cevap: derin nefes alıp geçmişte bırakmak lazım.. music45hpm2Aramıza hoşgeldin arkadaşım... yeter ki iste ve inan kendine... güzel paylaşımlarınla görüşmek üzere... |
Cevap: derin nefes alıp geçmişte bırakmak lazım.. ben de tam olarak bunu umuyor ve istiyorum.. çok teşekkür ederim.. |
Cevap: derin nefes alıp geçmişte bırakmak lazım.. Bende başarabilecek miyim acaba? :( |
Cevap: derin nefes alıp geçmişte bırakmak lazım.. Evelalllah başarırız... Başarıcaz.. Başarmak zorundayız.... herşey çok çok çok güzel olucak.. anlaştık mı??? |
Cevap: derin nefes alıp geçmişte bırakmak lazım.. Yanımıza hoşgeldin Belaurora, Artık geçmiş ve gelecek kaygısı yerine şimdiyi yaşama vakti.. Mutlu paylaşımlar diliyorum.. Sevgiler..actionsmile |
Cevap: derin nefes alıp geçmişte bırakmak lazım.. hoş geldiniz mutlu paylaşımlar diliyorum |
Cevap: derin nefes alıp geçmişte bırakmak lazım.. t678HOŞGELDİN ARAMIZA BENDE 1 HAFTA OLDU BU SİTEYLE TANIŞALI ÇOK RAHATLAYACAKSIN EMİNİM.................. >>>>YANLIZ DEĞİLSİN <<<............SEVGİ VE HUZUR DOLU GÜNLER DİLEĞİYLE........ |
Cevap: derin nefes alıp geçmişte bırakmak lazım.. Merhaba, aramıza hoş geldiniz. |
Cevap: derin nefes alıp geçmişte bırakmak lazım.. herkese çooook teşekkürler! gerçekten hoşbuldummm gerçektenn.. :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:00 PM. |