![]() |
HERKES KENDİNİ DEĞİŞTİREBİLİR Herkese merhabalar aranıza yeni katıldım.olumlu düşünme üzerine bir cd hazırlatıyorum Atakan Beye ve inanıyorum ki faydasını göreceğim.Bütün olumsuzluklarımdan kurtulacağım.........İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR |
Cevap: HERKES KENDİNİ DEĞİŞTİREBİLİR Forumumuzda hoşça vakit geçirmenizi dilerim. Buradaki sıcacık ve misafirperver ortamda pişman olmayacaksınız ... |
Cevap: HERKES KENDİNİ DEĞİŞTİREBİLİR çok teşekkürler...... |
Cevap: HERKES KENDİNİ DEĞİŞTİREBİLİR hoş geldinizactionsmile mutlu paylaşımlar diliyorumy789 |
Cevap: HERKES KENDİNİ DEĞİŞTİREBİLİR aramiza hosgeldiniz. |
Cevap: HERKES KENDİNİ DEĞİŞTİREBİLİR çok teşekkür ederim ...... |
Cevap: HERKES KENDİNİ DEĞİŞTİREBİLİR hoşbulduk teşekkür ederim güzel günler dileğiyle..... |
Cevap: HERKES KENDİNİ DEĞİŞTİREBİLİR hoşbulduk gerçekten çok sıcak bir hava esiyor ortalıkta ne kadar güzel......... |
Cevap: HERKES KENDİNİ DEĞİŞTİREBİLİR Merhabalar Yanımıza hoşgeldiniz Funda hn. Olumlu düşünmek hayatta pekçok şeyi kolaylaştırıyor,farkındalığımızı artırıyor..Telkinlerden en iyi şekilde faydalanmanızı diliyorum.. Mutlu paylaşımlar..actionsmile |
Cevap: HERKES KENDİNİ DEĞİŞTİREBİLİR çOK TEŞEKKÜR EDERİM GERÇEKTEN HERŞEYİN DAHA İYİ OLACAĞI İNANCIYLA BURAYA GELDİM.BUGÜN CD'M ELİME GEÇTİ DAHA ŞİMDİDEN KENDİMİ MUTLU HİSSEDİYORUM .İNANÇ HERHALDE KENDİMİ FARKEDEBİLECEĞİM VE OLUMLU DÜŞÜNECEĞİM AYNI ZAMANDA OLUMSUZ KALIPLARI YIKABİLECEĞİM GÜNÜ İPLE ÇEKİYORUM SEVGİYLE KALIN........actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:21 AM. |