![]() |
Selam insanlar =) Selam insanlar ben yeni katıldım. derty Benim adım Hasan. Telkinler v.s hakkında bilgim vardı ancak bu kadar fazla ve ayrıntılısını hiç görmemiştim. Görür görmez 5 sn bile beklemeden kayıt işlemlerine başladım guitar Güzel bir amaç. Doğru yöntem. Daha ne diyebilirim ki... happy6 Umarım beraber iyi vakit geçiririz. |
Cevap: Selam insanlar =) selam insan hoşgeldin...biz aramızda birbimize selam verirken selam arkadaşlar diyoruz gerçi..inşallah aradığını bulursun..birşeyler ararken kendini bulursun.. |
Cevap: Selam insanlar =) Alıntı:
Ooo hemen dışlanmış gibi hissettim kendimi. Bilmiyordum ilginç girişlerin kötü olduğunu. Yazılı olmayan bir yasak olduğunu.4897 Tamam arkadaşım. y789 |
Cevap: Selam insanlar =) Yanımıza hoşgeldin Lagolasgreenleaf,vien1 Telkinlerden ve paylaşımlardan en iyi şekilde faydalanmanı diliyorum.. sonuçlarını da paylaşmanı umuyorum.. Sevgiler.. |
Cevap: Selam insanlar =) Hoşgeldin arkadaşım:)Sefalar getirdin:) |
Cevap: Selam insanlar =) hiç olur mu nasıl istiyorsan öyle hitap et ..keyifli ve değişik paylaşımlarınızı bekliyoruz.. |
Cevap: Selam insanlar =) hoşgeldin insanoğlu seni aramızda görmekten mutluluk duyduk hayırlı forumlar dileriz vien1 |
Cevap: Selam insanlar =) Hoşgeldin sefa getirdin hasan:) Her daim kalıcı olursun inşlh |
Cevap: Selam insanlar =) hoşgeldiniz, mutlu paylaşımlar diliyorum sapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:35 AM. |