![]() |
Merhaba Merhabalar bende aranıza yeni katıldım:) Yeni katılmama rağme çok şey öğreneceğimin farkına vardım .. Şimdi gelelim Ekim Meleği Kimdir? Ayşıl Çağla isiminde lise hayatı devam eden hayatında sorunlarla mücadele eden deli dolu bir kız:) Aranıza geçte olsa geldim kabuleyler misiniz ?actionsmile |
Cevap: Merhaba Hoşgeldin sefalar getirdin:) |
Cevap: Merhaba Hoş geldin ismin çok güzelmiş kendin gibidir eminim. Aferin sana bu yaşta bu kadar gelişime ve yeniliğe açık ve araştırmacı birisin. Bravo... |
Cevap: Merhaba Alıntı:
Alıntı:
Bişeylerin ucunu yaş geçmeden tutmak gerektiğine inanıyorum :) O yüzden böyle araştırıyorum çok teşekkür ederim:) |
Cevap: Merhaba Hoşbulduk canım:)teşekkkür ederim |
Cevap: Merhaba hoşgeldin eminim sorunlarını bizle paylaşıp bi çözümler bulabilirsin :) |
Cevap: Merhaba Yanımıza hoşgeldin Ekim Meleği, Hiç de lise öğrencisi gibi durmuyorsun. Eeee boşuna dememişler akıl yaşta değil baştadır diye. Azminden dolayı tebrik ederim seni. Güzel paylaşımlarda bulunup kendini geliştirdiğin gibi bizlerin gelişimine de çok katkı yapacağından eminim. Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. Işığın daim olsun. actionsmile |
Cevap: Merhaba Alıntı:
Çözülmeyek sorun şu hayatta bir ölümün çaresi yok :) Teşekkür ederim canım bu güzel karşılama için:) Alıntı:
Çok teşekkür ederim:) Çok mutlu ettiniz beni:) İnşallah efenim.. Sizlerde sağlıkla kalın..Işığınız daim olsun. Gülücükler yüzünüzden eksik olmasın:) |
Cevap: Merhaba Hem meslektaşız,hem de liseyiz..:) Hoşgeldin Sevgili Ekim Meleği .. Buradan çok şey öreneceğimiz var ;) |
Cevap: Merhaba Hoşbulduk canım:) Evet öğrenecek çok şey katedilcek çok yol var:) Henüz okunmamış dokunulmamış bir kitapken kendimizi tozlu raflara kaldırmamak adına öğrenmeye devam:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:42 AM. |