![]() |
merhaba arkadaşlarr!! Merhabalar,öncelikle site çok ilgi çekici ve faydalı.ayrıca çok renkli.Bio-Ritmik Largo müziği ararken buldum bu siteyi:)aradığım konuda faydalı olabilirmi bu site bana???956kguitar |
Cevap: merhaba arkadaşlarr!! aradığın ne tam olarak anlamadım..ama başka kaybettiklerini bulursun belki..belki sıcak arkadaşlıklar bulursun..özel bir cd istiyorsan atakan beyle yani adminle görüş.. Hayatım Değişti Telkin CD bu siteden de istediğin cd yaptırabilirsin.. |
Cevap: merhaba arkadaşlarr!! Alıntı:
Hepimiz bir şekilde bu siteyle tanıştık. Sevgili bluegirlx in dediği gibi aradığın şeyi bulamasan da kaybettiklemizi bulmana yardımcı olacaktır. Sevgiyle kal. Ayrıca sevgili bluegirlx bu deyişin o kadar çok hoşuma gitti ki anlatamam. Harikasın iyiki varsın. Okuyunca beni mutlu ettin. Teşekkür ederim. |
Cevap: merhaba arkadaşlarr!! sende iyiki varsın canım..hergelen iyiki var.. |
Cevap: merhaba arkadaşlarr!! Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlar dilerim. Sevgiyle kalın. actionsmile |
Cevap: merhaba arkadaşlarr!! aramıza hoşgeldin eminim aradığından çokdaha fazla şey bulursun burdaa |
Cevap: merhaba arkadaşlarr!! Yanımıza hoşgeldin osmanozzen; Bio Ritmik Largo müziği bilemem ama,Ritmik okunan Telkinlerimiz farkında olduğun ya da olmadığın pekçok konuda faydalı olacaktır.. Keyifli paylaşımlar diliyorum..actionsmile |
Cevap: merhaba arkadaşlarr!! :D İlginize teşekkür ederim arkadaşlar... |
Cevap: merhaba arkadaşlarr!! Hoş geldin , sensiz 1 eksiktik şimdi tamam olduk :) Dilerim istediklerini bulursun, huzurla ve sevgiyle , gülekal ... |
Cevap: merhaba arkadaşlarr!! Hoşgeldin aramıza. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:55 PM. |