![]() |
merhabalar ben geldim herkese merhaba kişisel gelişim konusuna çok ilgim vardır ve dün araba korkum sebebiyle araştırma yaparken ''TESADÜFEN'' bu siteyi buldum.ve o an anladım bu sitenin ve sizlerin hayatımı değiştireceğini.hatta dün sadece bir iki bölümü okudum ve direk kendime güven geldi aldım arabayı kullandım.bu duruma bende şaşırdım.düşünsenize telkinleri dinlemeye başlasam neler olacak kim bilir.ama bildiğim tek şey burası olmam gereken yer ve ben doğru adresteyim sizlerle.s456 |
Cevap: merhabalar ben geldim Hoş geldiniz gelişiminiz sevindirici, ve çok hızlı başlamışsınız . Bravo size.... |
Cevap: merhabalar ben geldim Alıntı:
|
Cevap: merhabalar ben geldim Hoşgeldin Aramıza Arkadaşım Mutlu ve huzur dolu günler |
|
Cevap: merhabalar ben geldim Yanımıza hoşgeldiniz. Tesadüf diye bir şey yoktur. Demek ki tam da istediğiniz yerdesiniz. Telkinlerden ve forumdaki diğer kategorilerden bolca faydalanıp hoşça vakit geçirmenizi dilerim. Değişim ve gelişimleriniz daim olsun. Sevgiyle kalın. |
|
Cevap: merhabalar ben geldim Merhaba Ethos, Hoşgeldin aramıza, aradıklarını bulmanı ve her daim sağlıklı ve mutlu olmanı dilerim. |
Cevap: merhabalar ben geldim Hoşgeldin. Bence de çok doğru yerdesin. |
Cevap: merhabalar ben geldim hosgeldn etos bende dün katıldım bende yararlı bi forum oldgna inanıyorm ii forumlar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:18 PM. |