![]() |
zindana ışık sızdı... yeniden meraba canım dostlarım....artık zindan nickimle devam etmemeyi uygun gördüm...çünkü artık zindanda değilim...sizlerin sayesinde güneşi gördüm girlhaha hayattaki dogru yoldaa olma çabama yeni nickimle devam edeceğim... |
Cevap: zindana ışık sızdı... senin adına çok sevindim |
Cevap: zindana ışık sızdı... Yeni nickin hayırlı olsun tanyeri..Güzel bir seçim olmuş.. Devam ettiğin doğru yolda hep güzellikler ve mutluluklarla aydınlanman dileğiyle..actionsmile |
Cevap: zindana ışık sızdı... umarım tüm güzellikler artarak devam eder.. : ) |
Cevap: zindana ışık sızdı... hepinize teşşekkur ederim iyiki varsınz... |
Cevap: zindana ışık sızdı... işte bu....zindan çıktığını karanlığın o kdar da korkunç olmadığını görmen beni çok sevindirdi.. kendini sevmen için nedenlerin arasına değişime açık olmanıda ekle..:) |
Cevap: zindana ışık sızdı... bu arada iyiki nickini dandan olarak değiştirmemişsin..sevinclitanyeri sana çok yakışmış.. umut dolu olmuşş.. |
Cevap: zindana ışık sızdı... Senin adına çok sevindim..İnşallah güneşin ta tepelere çıkar ve günün ağarır...Sevgiyle kal.. http://kellly.free.fr/soleil/sol18.gif |
Cevap: zindana ışık sızdı... Alıntı:
teşekkür ederim bluegirlx...aklımdan geçmdi değil dandan smil56 oldukca esprili bir nick olurdu...ama insanlar zindanı gorunce cogunlukla ay ışıgı,güneş fln diyince...dedim ışıklı,güneşli birşey olsun...yeniden doğus olsn bnm için...tanyerinden hepinize güneş ışığı gönderiyorum.içiniz aydınlansın die..sizleri cok seviyoprum ....iyiki varsnz... |
Cevap: zindana ışık sızdı... Temelden adımlar daha kuvvetli olur nickini değiştirmen iyi olmuş senin için.Karanlıklara elveda demiş oldu.Artık Senin için güzel günler gelecek |
Cevap: zindana ışık sızdı... Harikasın canım sevincli sevincli sevincli Yeni nickin sana hep mutluluk ve beraberinde bol bol cesaret getirsin sevinclisevinclisevincli İyiki varsın ve iyiki hayatımdasın girlhaha girlhaha girlhaha Gününün istediğin gibi geçmesine çook ama çooooook sevindimmm....ark5 Bu daha başlangıç hem,daha ne güzellikler yaşıycaksın sevincli sevincli sevincli Atakan beyden rica ettim,nicklerini birleştirdi saolsungirlhahagirlhahagirlhahaböylece tek tek haber vermekten kurtulacaksıngirlhahagirlhahagirlhaha http://i213.photobucket.com/albums/c...0b2888f3c1.gif |
Cevap: zindana ışık sızdı... Alıntı:
hehehehhhh.... tesekkur ederım fgceker...bayağı bir zor oluyordu iki nickle birden ugrasmak... sayenizde bomba gibiyim...umarım hep boyle devam eder.binlerce kez teşekkur ederim.iyiki varsınz.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:10 AM. |