Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Merhaba İndigo oldugumu ögrendim ve buradayım. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/614352-merhaba-indigo-oldugumu-ogrendim-ve-buradayim.html)

Mephistophales 29-07-2010 12:55 PM

Merhaba İndigo oldugumu ögrendim ve buradayım.

Dün kuzenim ve eşi auramı incelediler, uzun süren ugraslar sonucunda (uzun süren diyorum cunku rengim sık sık değişmiş...) indigo olduguma karar verdiler.
Ruhumun neler yapması gerektigi, su an icinde bulundugum durum anlatılanlar hersey ama hersey dogruydu, cogu zaman kimseye anlatmadıklarımı bile sorduklarında şok gecirdim.
Bir Indigo olarak acaba bundan sonrası icin ne yapmalıyım, yeteneklerimi nasıl geliştirebilirim.
Merhaba demişken sizlere sanırım yardımda isteyebilirim.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

himalayalar 29-07-2010 03:26 PM

Cevap: Merhaba İndigo oldugumu ögrendim ve buradayım.

indigo ne?

Mephistophales 29-07-2010 03:34 PM

Güzel soru, aynı cevap için burdayım :)

Sultan 29-07-2010 04:04 PM

İndigo Çocuk Tanımı:
Bir dizi yeni ve olağandışı psikolojik nitelik sergileyen ve genelde daha önce belgelenmemiş davranış biçimi gösteren bir çocuktur. 1970'li yılların sonunda doğmaya başladıkları için bugün birçoğu yetişkindir. Bugün dünyada doğan bütün çocuklar İndigo potansiyeliyle doğmaktadırlar
İndigo Çocukların Ortak Özellikleri:
1. Onlar dünyaya bir asalet duygusuyla gelir ve çoğunlukla da öyle davranırlar.
2. “Burada olmayı hak ettiklerini” hisseder ve başkalarının bu hissi paylaşmadıklarını görünce çok şaşırırlar.
3. Kendi değerlerini iyi bilirler.
4. Mutlak otorite karşısında zorluk yaşarlar.
5. Ritüel yönelimli ve yaratıcı düşünce gerektirmeyen sistemlerde düş kırıklığı yaşarlar.
6. Çoğunlukla, evde ve okulda işleri yapmanın daha iyi yollarını görürler, bu da onların “sistem yıkıcılar” (herhangi bir sisteme uyum sağlayamayanlar) gibi görünmelerine neden olur.
7. Suçluluk duygusu verilerek disipline sokulmaya karşılık vermeyeceklerdir.
8. İhtiyaçlarını bildirmekten çekinmezler.
9. Sırada beklemeyi sevmezler.

İndigo Çocukları Yetiştirirken Dikkat Edilmesi Gereken Konular
Sınırlar koyarken yaratıcı olun. Bu çocuklara, yetişkin sorumluluk vermeden onlar yetişkinlermiş yada yaşıtlarınızmış gibi davranırlar. Onları büyüklük taslamadan ve küçümsemeden dinleyin, saygı gösterin. Eğer onları sevdiğinizi söyler, ama saygısızca davranırsanız, onlar size güvenmeyeceklerdir.Bir indigo çocuğu yüzünden ve gözlerinden hemen tanıyabilirsiniz, onlar çok yaşlı, derin ve bilge bir ifadeye sahiptirler.

İndigo Çocuğu Disipline Sokmak
1. Çocuğu her zaman bilgilendirin ve işin içine katın.
2. Basit açıklamalarla potansiyel yanlış anlamayı önleyin.
3. Çocuğunuza tepkisel davranmayın.
4. Emirler vermekten kaçının.
5. Bir durumu ortaya çıktığı anda çözüme kavuşturun.
6. Çocuğunuza vurmayın ve kaba sözler söylemeyin.
7. Sevginizi açıkça gösterin.
Yukarıdaki bilgiler Lee carroll ve Jan Tober'in İndigo Çocuklar kitabından alınmıştır.
y789

eski 29-07-2010 04:04 PM

indigo belli bi dönemde gelmiş, dünyayı daha güzel bi dünya yapması için gönderildiğine inanılan insanlar sanırım. ama tarifine bakarsanız aa aynı ben diyo herkes. gruplara bakmıştım. herkes öyle olduğunu iddia ediyor. aura renkleri tek renk oluyormuş bir de sanırım.
bizim auraya bakcak kimsemiz yok, keşfedilmemiş bir yetenek olarak göçüp gideceğiz =))

eski 29-07-2010 04:07 PM

şimdi (yakın dönemde) doğanlara da kristal çocuk diyorlar. indigolar dünyayı kristallere uygun hale getirmeye gelmiş. yani dönemle ilgili bişey. diyorlar ya; şimdiki çocuklar bi başka =)) öyle birşey heralde

Mephistophales 29-07-2010 04:57 PM

Hmm güzel bişeylere ögrenmeye başladım bile.
peki ruhani dünya ile ilişkiler kurabilme yetenegim oldugu soylendi bana bu hakikaten dogru mu?
ve benim asıl misyonum sanırım birazda yaptıgım işle alakalı diger dünyanın sesi olmakmış...
Kafam çok karışık :)

eski 29-07-2010 05:57 PM

forumda baya yazı vardı bununla ilgili yukarıdan aratsana =)) bende bakayım bulduğum linkleri eklerim

not: benim baktıklarımı sen de beğenmişsin =))

elisya 29-07-2010 06:31 PM

ben 1979 doğumluyum. indigo çocuğu muyum?
Tanımlamadaki hiç bi özellik yok bende ...?

toggo 31-07-2010 01:45 AM

Üzülme Mephistophales bu da geçer metanetli ol yeter ;) :))))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:42 PM.