Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   İnat cümleleriyle başlayan sır... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/614238-inat-cumleleriyle-baslayan-sir.html)

nurnur86 24-07-2010 03:41 PM

İnat cümleleriyle başlayan sır...

Merhabalar
24 yaşında hayatında insan ilişkileri özellikle ikili ilişkiler konusunda hep başarısızlıklara uğrayan bir hayatın baş kahramanı ben. Hayatımı yönetmeye bilinçsizce şu kelimelerle ile başladım. ''Hayır ya inat değilmi benim istediğim gibi olucak. Al işte hayal de kurdum. Ohh planları projeleride çizdim. Bakalım hayat sen mi yamansın benmi?'' Evet hayal ettiğim gibi oldu ve anladımki imgelemek çok önemli. Araştırmalar sonucu artık karar verdim ve bende ailenizin bir üyesi olmak istedim. Tüm dünya kötüye pisliğe gidiyor kalıbına inat ''herkes kendi kapısının önünü temizlerse ortada kirlilik kalmaz zaten'' sloganıyla bende buradayım.. Hepinize sonsuz sevgi ve saygılarımla....O0

xxPyromaniaxx 24-07-2010 04:04 PM

Cevap: İnat cümleleriyle başlayan sır...

Alıntı:

nurnur86 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759000)
Merhabalar
24 yaşında hayatında insan ilişkileri özellikle ikili ilişkiler konusunda hep başarısızlıklara uğrayan bir hayatın baş kahramanı ben. Hayatımı yönetmeye bilinçsizce şu kelimelerle ile başladım. ''Hayır ya inat değilmi benim istediğim gibi olucak. Al işte hayal de kurdum. Ohh planları projeleride çizdim. Bakalım hayat sen mi yamansın benmi?'' Evet hayal ettiğim gibi oldu ve anladımki imgelemek çok önemli. Araştırmalar sonucu artık karar verdim ve bende ailenizin bir üyesi olmak istedim. Tüm dünya kötüye pisliğe gidiyor kalıbına inat ''herkes kendi kapısının önünü temizlerse ortada kirlilik kalmaz zaten'' sloganıyla bende buradayım.. Hepinize sonsuz sevgi ve saygılarımla....O0

Merhaba nurnur86,anlayamadığım,hayatınızı ''bilinçsizce'' ''Hayır ya inat değilmi benim istediğim gibi olucak. Al işte hayal de kurdum. Ohh planları projeleride çizdim. Bakalım hayat sen mi yamansın benmi?'' bu cümlelerle yönetmeye ne zaman başladınız? Bu cümleler gayet istikrarlı ve olumlu çünkü.. Buna rağmen mi başarısız oldunuz yoksa bu cümlelerle beraber mi hayatınızı olumlu anlamda yönetmeye başladınız?

nurnur86 25-07-2010 01:06 AM

bu cümlelerle hayatımı kontrol altına almayı başardım. Çünkü çok inatçı bir karakterim var. Bunu kendim için iyi yönde kullandım. Ama tamamen bilinçsizce. Ve bu cümlelerden sonra herşey düşündüğüm gibi oluyor.

xxPyromaniaxx 25-07-2010 08:49 PM

Anladım.. Aksini savunsaydın hayret edecektim çünkü :) Bunu herkes başaramaz bu yüzden tebrik ediyorum seni. Her daim başarılar..

karavan 26-07-2010 12:58 AM

Alıntı:

nurnur86 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759032)
bu cümlelerle hayatımı kontrol altına almayı başardım. Çünkü çok inatçı bir karakterim var. Bunu kendim için iyi yönde kullandım. Ama tamamen bilinçsizce. Ve bu cümlelerden sonra herşey düşündüğüm gibi oluyor.

Merhaba sevgili nurnur86,

İnatlaşmak bana göre olumsuzluk ifadesiymiş gibi geliyor,böyleolunca olumluya ulaşmak nasıl oluyor diye merak ettim ama bu konuda bilgi sahibi olmadığımı da belirtmek isterim.

Aramıza hoşgeldiniz.
Mutlu paylaşımlar diliyorum.

cadi_bm 26-07-2010 08:36 AM

Hoşgeldinnn ;))

xxPyromaniaxx 26-07-2010 06:10 PM

Alıntı:

karavan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759128)
Merhaba sevgili nurnur86,

İnatlaşmak bana göre olumsuzluk ifadesiymiş gibi geliyor,böyleolunca olumluya ulaşmak nasıl oluyor diye merak ettim ama bu konuda bilgi sahibi olmadığımı da belirtmek isterim.

Ben şöyle cevaplamak istiyorum, ''inat'' kelimesi kulağımıza belki hoş gelmiyor olabilir ama inat,böyle bir konuda ''istek'' ve ''azim'' anlamlarına daha yakın düşüyor. Biri size istemediğiniz birşeyi zorla yaptırırsa ''iyi peki'' diyerek istemeye istemeye yapar mısınız ? Böyle insanlar güçlü karaktere sahip değillerdir ve asla mutlu olamazlar. İstemediğiniz ne varsa inatlaşın diyorum. Kendi olumsuz iç sesinize rağmen ''Hayır! Asla!'' diye haykırmayı mutlaka bilin. Sevgili nurnur86 en doğrusunu yapıyor..bunu yapabilmek kolay olmasa da..
Sevgiler.

karavan 26-07-2010 06:22 PM

Alıntı:

xxPyromaniaxx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759241)
Ben şöyle cevaplamak istiyorum, ''inat'' kelimesi kulağımıza belki hoş gelmiyor olabilir ama inat,böyle bir konuda ''istek'' ve ''azim'' anlamlarına daha yakın düşüyor. Biri size istemediğiniz birşeyi zorla yaptırırsa ''iyi peki'' diyerek istemeye istemeye yapar mısınız ? Böyle insanlar güçlü karaktere sahip değillerdir ve asla mutlu olamazlar. İstemediğiniz ne varsa inatlaşın diyorum. Kendi olumsuz iç sesinize rağmen ''Hayır! Asla!'' diye haykırmayı mutlaka bilin. Sevgili nurnur86 en doğrusunu yapıyor..bunu yapabilmek kolay olmasa da..
Sevgiler.

Açıklamanız için teşekkür ederim.
İyiki varsınız.

xxPyromaniaxx 28-07-2010 09:24 PM

Teşekkür ediyorum siz de iyi ki varsınız..

x-men33 28-07-2010 09:58 PM

Alıntı:

xxPyromaniaxx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759617)
Teşekkür ediyorum siz de iyi ki varsınız..

İmzanda yazan söz çok güzelmiş guitar

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:03 AM.