![]() |
İnat cümleleriyle başlayan sır... Merhabalar 24 yaşında hayatında insan ilişkileri özellikle ikili ilişkiler konusunda hep başarısızlıklara uğrayan bir hayatın baş kahramanı ben. Hayatımı yönetmeye bilinçsizce şu kelimelerle ile başladım. ''Hayır ya inat değilmi benim istediğim gibi olucak. Al işte hayal de kurdum. Ohh planları projeleride çizdim. Bakalım hayat sen mi yamansın benmi?'' Evet hayal ettiğim gibi oldu ve anladımki imgelemek çok önemli. Araştırmalar sonucu artık karar verdim ve bende ailenizin bir üyesi olmak istedim. Tüm dünya kötüye pisliğe gidiyor kalıbına inat ''herkes kendi kapısının önünü temizlerse ortada kirlilik kalmaz zaten'' sloganıyla bende buradayım.. Hepinize sonsuz sevgi ve saygılarımla....O0 |
Cevap: İnat cümleleriyle başlayan sır... Alıntı:
|
Cevap: İnat cümleleriyle başlayan sır... bu cümlelerle hayatımı kontrol altına almayı başardım. Çünkü çok inatçı bir karakterim var. Bunu kendim için iyi yönde kullandım. Ama tamamen bilinçsizce. Ve bu cümlelerden sonra herşey düşündüğüm gibi oluyor. |
Cevap: İnat cümleleriyle başlayan sır... Anladım.. Aksini savunsaydın hayret edecektim çünkü :) Bunu herkes başaramaz bu yüzden tebrik ediyorum seni. Her daim başarılar.. |
İnatlaşmak bana göre olumsuzluk ifadesiymiş gibi geliyor,böyleolunca olumluya ulaşmak nasıl oluyor diye merak ettim ama bu konuda bilgi sahibi olmadığımı da belirtmek isterim. Aramıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlar diliyorum. |
Cevap: İnat cümleleriyle başlayan sır... Hoşgeldinnn ;)) |
Sevgiler. |
İyiki varsınız. |
Cevap: İnat cümleleriyle başlayan sır... Teşekkür ediyorum siz de iyi ki varsınız.. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:03 AM. |