![]() |
kimse var mı? merhaba bende yeniyim çok olmadı geleli bi bakayım dedim. tesadüfen buldum burayı fazla merakım sağladı kaydolmamı umarım bi'şeyler değişir hayatımda zor bi dönemdeyim çünkü. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim956k |
Cevap: kimse var mı? hoş geldn diyelim sana öncelikle ve burdaki her üyeden görüp okuyableceğn gibi gerçekten değişicek haaytın sen bu forumu ve içindekileri bırakmassansmil56 gecen coşkuyla geçsn arkadaşımf678h hayırlı forumlar ...sapkal89sapkal89 |
Cevap: kimse var mı? hoşgeldin kardeş merak etme bu site facebook tan bile daha tiryaki yapıyor insanı :)aradığın herşey burda:) |
Cevap: kimse var mı? Alıntı:
|
Cevap: kimse var mı? ayy teşekkür ederim şimdiden ayrılamadım siteden =) herşey mükemmel görünüyor gözüme saolun =) |
Cevap: kimse var mı? happy6 Hoşgeldin aramıza sevgili drytan; vien1 http://i213.photobucket.com/albums/c...0b2888f3c1.gif |
Cevap: kimse var mı? Yanımıza hoşgeldin drytan, Hoşça vakit geçirmen dileğiyle. Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile |
Cevap: kimse var mı? Hayatını en yüksek hayrına değiştirmen dileğiyle drytan.. Yanımıza hoşgeldin..actionsmile |
Cevap: kimse var mı? Hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)))))))) |
Cevap: kimse var mı? Merhaba hoşgeldin aramıza Arkadaşım.Mutlu paylaşımlar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:02 PM. |