![]() |
BU SİTEDEKİ TECRÜBELİ ARKADAŞLARA SESLENIYORUM selam arkadaşlar,benım bir kaç sorum var ama lütfenn konu hakkında tecrübeli arkadaşlar cevap yazın,aşağı yukarı bir yılı aşkın süredir depresyonla mücadele verıyorum girmeyen bilmez illet melanet bişey tanrım kımsenn başına vermesın.okadar çok savaş verdımkı kurtulmak için felsefeden tut kuantum fiziği olmak üzere binbir çeşit yolu denedım kurtulamadım aksıne daha değişik psikolojık sorunlar doğurdu bende gitmediğim hastane psikolok kalmadı kullanmadığım ilaç kalmadı kişisel gelişim kıtapları ve daha neler neler bu teknığı daha öncede duydum fakat bazı doktorlar kanıtlanmadığını söylediler bende üzerınde durmadım sonra gene böyle sıkıldığım bunaldığım zaman googlede arama yaparken bu siteyle karşılaştım yorumlar inanılmaz derecede umut verici mesela bi arkasımız şöyle bi yorum yapmış 4yıldır panık atak hastasıydım kurtuldum ve bunun gibi muthiş örnekler benım korkum mesela kuantum fiziğini araştrrkende içim kıpr kıpr oldu düzelir gibi oldum fakat gene olmadı yanı bu telkın olayı gecıcı bi hevesmı biz böyle inandığımız içinmi böyle yoksa bu kanıtlanmış bişeymı bu açıdan sizin yorumlarınız çok önemli yanı bilinç altıma inandırmam gerek bunu kendı kendıme dıyorum buda bi heves gecer diyorum yoksa yanılıyormuyum şuanda hersey güzel ama inşallah değişmez ben ömür boyu dinlemeye razıyımsmil56bu konuda tecrubeli arkadasların yorumlarını beklıyorum lütfen teşekkür ederım.. |
Cevap: BU SİTEDEKİ TECRÜBELİ ARKADAŞLARA SESLENIYORUM Telkinlerin etki etmesi için inanmak gerekmemektedir. Subliminal in etkileri konusunda bilimsel kanıtları forumumuzda belirtmiştik. Bu konuda yapilan arastirmalarda bazi kayitlar subliminal olarak kabul edilmiyor. Bizim kayitlarimiz hem subliminal hem ritmli okumalı. Yapılan yorumların tamamı gerçektir. Ancak düzenli dinlemek gerekir. Foruma üye olan kişilere bir hoşgeldin maili gelir.O mailde de çok sorulanlar yanitlanmiştir. |
Cevap: BU SİTEDEKİ TECRÜBELİ ARKADAŞLARA SESLENIYORUM Selam Öncelikle Şunu söylüyim Telkinlerden geçici bir heves diye bahsedemeyiz.Telkinler Gereçek bir tedavi edicidir.İspatlanmış ve gözle görülür çok fazla örneği var.Senin yaşadığın olaylar gördüğün bir takım şeyler algıladığın hayat biçimi biliinçaltına işliyor ve depresyon durumuna geçmeni bu sağlıyor.Depresyonda ki bir kişi olumsuzluktan kurtulamaz.Oysa Telkinler beynine sürekli olumlu sinyaller vererek bu durumu iyiye götürmeye başlar.Bu çok mantıklıdır aslında.Çünkü sende farkına varmıştırsın olumsuz bakanlar ile olumlu bakanların şu an nerelerde olduğunu.Olumluluk pozitifliktir pozitiflik ise insana ekstra bir enerji bir güç verir.İnsan kendini bilir kendini keşfeder ve neye nasıl bakması gerektiğini bilirse düşünceleri gerçekten daha da olumluya kayacaktır.Şimdi sen Telkinleri dinlemeye başla faydasını göreceksin emin ol. Buradan bilgi edinebilirsin http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-rehberi.html |
Cevap: BU SİTEDEKİ TECRÜBELİ ARKADAŞLARA SESLENIYORUM teşekkür ederım, ben işim gereği hep direksiyon başında dınliyorum ama kesık kesık yani günlük 5,6 saat dinlıyorum 3.günde kendı kendıme gülmeye başladım acaıp mutluyum,benı korkutanda bu yani geçmez inşallah bu duygular size ne kadar teşekkür etsek azdır sağolun,gercektende iyiki varsınız.. |
Cevap: BU SİTEDEKİ TECRÜBELİ ARKADAŞLARA SESLENIYORUM Alıntı:
Siz zaten değişimleri yaşamaya başlamişsiniz. Etkiler kalicidir.Ben son 4 senedir depresyon nedir nasil bir şeydir unuttum.. Ancak depresyondan çıkış süreci dalgalanmalidir Yani yükseliş durağanlık sonra tekrar çıkış. Bunu etkiler geçti diye algilamayin ve devam edin. Sonuç alirsiniz. Özellikle dinlediğiniz hoparlore dikkat .Cep telefon hoparloru cok miniktir. Çok kaliteli hoparlor gerekmez masaüstü pc hoparloru bile yeter. Arabada da dinleyebilirsiniz hoparlor yeterlidir. |
Cevap: BU SİTEDEKİ TECRÜBELİ ARKADAŞLARA SESLENIYORUM Sen telkinleri uzun bir zaman dinle bağımlılık gibi bir etkiside yok zaten.Bir zaman sonra bilinçaltında herşey yoluna girince kalıcı olacaktır sağlıcakla kal. |
Cevap: BU SİTEDEKİ TECRÜBELİ ARKADAŞLARA SESLENIYORUM çok teşekkür edrim renac ,ya öyle bi duguki yani nasıl anlatsam mesela bugün normalde çok sinirlenmem gereken bi olay oldu olaya istem dışı inanılmaz bi şekılde olumlu baktım güldüm geçtım,ya bu bir mucize nasıl şaşkınım anlatamam.sağol tesekkür ederim.. |
Cevap: BU SİTEDEKİ TECRÜBELİ ARKADAŞLARA SESLENIYORUM Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:05 PM. |