![]() |
mrb Herkese mrb ben 30 yaşındayım ev hanımıyım tesadüfen siteniz ile karşılştım umarım banada faydası olur bu sitenin benim sorunum kendimi mutlu hissedememek çabuk kızmak ve hayata en ufak bir şeyde küsmek sorunlarla uğraşmak yerine kaçmak bu yüzden tv ve pc bağımlısı oldum belki bi nebze gerçk hayttan bu sayede koptuğumu düşünüyordum |
Cevap: mrb Merhaba:) Aramıza, Mutluluk diyarına Hoş geldiniz. Burda olmanız asla tesadüf olamaz, sizin seçiminizdi, Güzel haberlerinizi alabilmek ümidiyle,Mutlu paylaşımlar. |
Cevap: mrb Alıntı:
Merhaba Hoşgeldin Aramıza Rüzgarınizi. Sorunlarını ve kendini bilmen güzel.Telkinlerle başla işe. Problemlerini gönül Rahatlığıyla Paylaşabilirsin Burada Arkadaşlarımız Gerçekten çok duyarlı insanlar. Sağlıcakla Kal |
Cevap: mrb Tesadüf değildir oooooo ::) Hoşgeldiniz sevincli |
Cevap: mrb hoşgeldiniz.... güzel bir tasadüf olmuş.... |
Cevap: mrb Yanımıza hoşgeldiniz Rüzgarinizi, Keyifli paylaşımlar dilerim. sapkal89 |
Cevap: mrb Hiçbir şey tesadüf değildir, her şeyin bir nedeni vardır. İyi ki geldiniz, hoşluklar getirdiniz... |
Cevap: mrb Ne iyi ettiniz de geldiniz.. Değişimi isteyipte, burada olduktan sonra değişememek pek mümkün değil 12389 Huzurla sevgiyle olsun.. http://dl5.glitter-graphics.net/pub/...qq9tddswa1.gif |
Cevap: mrb hoşgeldiniz hoşça olun burası kütüpanedir ne isterseniz vardır sevgiyle kalın.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:17 PM. |