![]() |
Merhabalar efendim.. sevincli Tecrübelerimizi ve bilgilerimizi paylaşarak daha güzel bir hayat yaşamamız dileğiyle... İst. üni. din psikolojisi yük. lis. öğrencisi |
Cevap: Merhabalar efendim.. Alıntı:
Hoşgeldiniz mutlu paylaşımlar... |
Cevap: Merhabalar efendim.. Vayy!! Okuldaşım benimm :) Bende İstanbul Hukuktayımm sevincli Hoşgeldin, safalar getirdiiiiinnnnn ::) sevincli |
Cevap: Merhabalar efendim.. size de merhabalar hoş geldiniz ve hoş bulduk diyeyeyim ben de yeniyim neticede. bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler... |
|
Cevap: Merhabalar efendim.. Merhabalar arkadaşlar Hoşgeldiniz Mutlu paylaşımlar diliyorum sapkal89 |
Cevap: Merhabalar efendim.. ben de memnun oldum arkadaşlar inş. birbirimize faydalı oluruz. |
Hoşgeldiniz.Umarım siteden gereğince yararlanır güzel vakit geçirirsiniz.Emin olduğum tek şey burada çok güzel dostluklar edineceksiniz. |
Cevap: Merhabalar efendim.. Hoş geldiniz, hoşluklar getirdiniz. Nice güzel paylaşımlara, huzurla ve sevgiyle gülekalın... sapkal89 |
Cevap: Merhabalar efendim.. hoşgeldin..eminimki sende buradaki tüm insanlar gibi başkalarının sorularını cevaplamaya çalışırken birgün kendi aradığın yanıtı bulacaksın..sevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:00 PM. |