![]() |
Merhaba Arkadaşlar İsmim Tuğba.Bir süreden beri kuantum ve reiki ile ilgileniyorum.Hayatımdaki değişiklikleri yavaş yavaş görmeye başladım.Bunun içinde düzenli olarak kodlama ve meditasyon yapmaya devam ediyorum.Ancak daha hızlı sonuç alabileceğim bir yöntem arıyorudum ki dün bu siteyle tanıştım ve ne iyi ettim:) Şuan benimle birlikte 8 kişi daha telkinlerden yararlanmaya başladı. Umuyorum ki en kısa zamanda çok iyi sonuçlar almaya başlıyorum.Gelişmelerden herkesi haberdar ederim. Dünden itibaren ego,suçluluk ve kendine güven telkinlerini dinliyorum.Ancak bilen bir arkadaşımdan yanıt bekiyorum.Telkini açtığım andan itibaren kalbim çok hızlı atmaya başlıyor.Diğer dinleyenlerde de farklı reaksiyonlar var. Bu normal bir süreç midir?Bikaç gün içinde bu belirtiler geçer mi? Yanıtlarınızı bekliyorum. Sevgiyle kalın. |
Cevap: Merhaba Arkadaşlar Hoşgeldinn tuba:) Telkinleri dinlerken farklı şeyler olabilir... bunlar baaş ağrısı.kabus..yorgunluk...gibi bende en çok baş ağrısı ve kabus görme olmuştu.. ama tabiki geçti başağrısı.. telkinleri dinlediğimde tekrardan kabus görüyorum dün gece yine gördümm..çok korktuumm... Sevgilerimle.. |
Cevap: Merhaba Arkadaşlar hoşbulduk gnr:) yazdıklarını okuduktan sonra biraz daha iyi hissettim kendimi.yanlız olmadığımı biliyorum en azından.ben kabus göreceğimi hiç zannetmiyorum çünkü hayatım boyunca gördüğüm kabus sayısı 3 ü geçmez:) sadece bu sabah normalden daha yorgun ve gergin uyandım.herhalde bikaç gün içinde bilinçaltım direnmeyi bırakır. sevgiler.. |
Cevap: Merhaba Arkadaşlar Aramıza hoşgeldin..Olumlu gelişmeleri paylaşman dileğiyle...Sevgiler..::) |
Cevap: Merhaba Arkadaşlar Hoşgeldiniz Tuğba, Değişim ve gelişimlerinizin çoğalması dileğiyle... Sevgiler sapkal89 |
Cevap: Merhaba Arkadaşlar cevaplarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkürler:) sevgiler.. |
Cevap: Merhaba Arkadaşlar hoş geldiniz mutlu paylaşımlar diliyorumy789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:29 AM. |