![]() |
herkese merhabaaaa:) slm arkadaşlar ben aranıza tesadüfen katıldımmmm:):) ama iyiki de katılmışım..normalde çok kuantm kitapları okurum faat nedense birtürlü hayatımda öğrendiklerimi uygulayamam:(:( umarım bu sitede bu sefer bunu başarıcamO0 |
Cevap: herkese merhabaaaa:) Merhaba "Bahar" Aramıza, mutluluk diyarına hoş geldin. Başarmak istediğin şeylere yardımcı olacak güzel bilgiler mevcut sitede. Mutlu paylaşımlarını bekliyoruz. Sağlıcaklaactionsmile |
Cevap: herkese merhabaaaa:) Hoşgeldinnn Baharsevincli |
Cevap: herkese merhabaaaa:) teşekkürler arkadaşlar;);)umarım dediğiniz gibi olur..... yeni yeni inceliyorum sitenizi;)O0 |
Cevap: herkese merhabaaaa:) hoşgeldin bahar :) |
Cevap: herkese merhabaaaa:) h.b::) ya arkdşlar, bu müziklr bende ne baş ağrısı yapıyor nede mide bulantısı....ego güven ve suçluluk arka arkaya diliyorum..neden acaba :S:S |
Cevap: herkese merhabaaaa:) hoşgeldin bahaaarr ::) Onlar geçici etkiler,, pes etmemelisiiiinn sevincli |
Cevap: herkese merhabaaaa:) hosgeldin bahar (: |
Cevap: herkese merhabaaaa:) walla geçicimi bilmiorumda..normalde genellikle ilk dinleyenlerde mide bulantısı ve baş ağrısı yapmış... ama bende yapmadıııııı:):) ayyy mutluluk istiyorum artkkkkkkkkkkk |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:12 AM. |