![]() |
hayırlı geceler.. benim oda arkadaşlarımla bir problemim var. sessiz biri olduğum için bana durmadan saygısızlık yapıyorlar. kendim rehberlik ve psikolojik danışmanlık okuyorum ama psikolojim çok bozuldu ve düzeltemiyorum.. ne yapmalıyım, onlara nasıl tepki vermem sizce uygun olur?bana yardımcı olursanız çok sevinirim... |
Cevap: hayırlı geceler.. Her ne olursa olsun, size saygısızlık yapan biri ya da birilerine karşı hakkınızı savunmalısınız. Dişe diş değil belki de ama insanca uyarılarınızdan anlamıyor, yaptıklarından rahatsızlık duyduğunuzu gösterdiğiniz halde tepkisiz kalıyorlarsa siz de onların yaptıklarının aynılarını yine onlara yapın. Kendinizi savunmaktan korkmayın ve hiç kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin. Aramıza hoşgeldiniz. Sevgilerimi sunuyorumactionsmile |
Cevap: hayırlı geceler.. GÜnaydın gönülcan:)) bence sorun sen değilsin..çünkü saygısızlık yapan onlar. ayrıca bide sana yaptıkları saygısızlık ne o önemli.çünkü senin içinde bulunduğun psikolojik durum onların yaptığı en küçük bi şakayı bile hakaret olarak algılamana yol açabilir.. Ne olursa olsun kendini ezdirme!!! sevgiyle kalınız:) |
Cevap: hayırlı geceler.. Bence aşırı derece altta kalma.biraz sende hakkını ara ki haddini bilsin... |
Cevap: hayırlı geceler.. ben onlara durumu anlattım, şunlardan şikayetçiyim diye ama benden özür dileyecklerine daha çok saygısızlık, terbiyesizlik yapmaya başladılar...bugün artık kurtuluyorum onlardan...destekleriniz için çok teşekkür ederim:)) |
Cevap: hayırlı geceler.. Ortam değiştirmek en iyisi bunu ypmakla çok doğru bir davranışta bulunuyorsun. Tebrikler... |
Cevap: hayırlı geceler.. bu tür insanlar her yerde var onlardan kurtulmanın en güzel yolu kendini güçlü kılman.bende 2 gündür ego ve suçluluk telkinlerini dinliyorum senin yaşadığın olayı bugün ben bizzat yaşadım ve inanamıyorum ilk defa umursamadım.sevgiler....y789 |
Cevap: hayırlı geceler.. Sorun çözülmüş. Yetişemedim. Hayırlı cumalar ;) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:51 AM. |