![]() |
Selamun Aleyküm Ben Cemil Selamun Aleyküm. Adım Cemil Bayram. Üniversite öğrencisiyim ve birçok dersi slayt olarak öğrencilere anlatıyorlar bölümümde. Bazen işkence gibi geliyor sıranın bana gelmesi ve bunalıyorum heyecandan... Kişigel gelişim setlerine çok değer vermiştim son bir aydır, ve bu site karşıma çıktı... Siteyi şöyle bir gezdim ve Atakan abi ile Özlem ablanın güzel yorumlarını ve paylaşımlarını gördülçe, bu korkumdan kurtulacağıma %100 emin oldum... Tekrardan selamlar... Umarım hoşça vakit geçiririz hep beraber... |
Cevap: Selamun Aleyküm Ben Cemil Hoşgeldiniz. İyi paylaşımlar dilerim...actionsmile |
Cevap: Selamun Aleyküm Ben Cemil aleykümselam hoşgeldiniz |
Cevap: Selamun Aleyküm Ben Cemil merhabalar Cemil, hoş geldin;) |
Cevap: Selamun Aleyküm Ben Cemil aleykümselam cemil kardeş...hoşgeldin...sefalar getirdin... |
Cevap: Selamun Aleyküm Ben Cemil Aleyküm Selam dostum, hoş geldin. Umudunu kaybetme, İnşallah çözüm bulacaksın :) |
Cevap: Selamun Aleyküm Ben Cemil Cemil hoşgeldin. Bende yüksek lisans öğrencisiyim. Bizdede konuları bize anlattırıyorlar. Bende heyecanlanıyorum ama belli etmiyormuşum hiç. Şöyle düşünüyorum anlattığım kişiler benden üstün değiller. Kendimi telkin ediyorum. Bi de ders başlamadan önce kürsüye çıkıp kendimi oraya alıştırıyorum. Unutmaki bunu senin gibi çok fazla insan yaşıyor. Burda beraber yeneriz korkunu. terar hoşgeldin. O0 |
Cevap: Selamun Aleyküm Ben Cemil Ve aleyküm selam.Hoşgeldin arkadaşım.İnşallah bunun çözümünü bulursun. :) |
Cevap: Selamun Aleyküm Ben Cemil Alıntı:
sanırım eğitim fak.okuyosun ben de eğitim fak. mezunuyum ve ben de slaytlarla kalabalık topluluklara ders anlattım..çok heyecanlanır kızarırdım..okul bitti ama ben hala aynıydım..bu siteyi keşfettikten sonra daha rahat olmaya başladım.şimdi yüksek lisans sunumları var ve ben çok çok azcık kızarıyorum(o da bazen bazen) faydalı olacaktır emin ol..mutlu paylaşımlart678 |
Cevap: Selamun Aleyküm Ben Cemil Ve aleyküm selam arkadaşımm,iyiki geldinnnn,hoşşgeldinnn sefalar getirdin...actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:31 AM. |