![]() |
Cevap: yaşınız kaç? Alıntı:
eee ha 33 ha 18 ne fark var ki.....aşkolsun:)y789sevinclisevincliblissyblissyb lissyblissy |
Cevap: yaşınız kaç? Deemi zuhahahaaa :D:D |
Cevap: yaşınız kaç? çocukken hemen büyümek isterdik :) değerini bilememişiz bee şimdi küçül küçülebiliyorsan ama yok büyümeninde farklı güzellikleri var tabiki:)) |
Cevap: yaşınız kaç? 23 yaşındayım... bu yaşda kalmak istiyorum.. ee ortalamayı kim alıcak bakalım :) |
Cevap: yaşınız kaç? arkadaşlar bucukları yuvarlayıp ortalamayı alırsak ortalamamızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 28.58 oluyor:)) ee yaşlı dıelız yanı..tam kıvamında:) |
Cevap: yaşınız kaç? 27 yaşındayım.ama kendimi daha yaşlı hissediyorum.hani ununu elemiş eleğini asmış gibisinden. |
Cevap: yaşınız kaç? bende 27 yaşındayım,ortalamanın birazcık altında k8908k8908k8908 |
Cevap: yaşınız kaç? Ben 32 yaşıma gireceğim. Yaşlanmak benim için bilgeliğe, olgunluğa ve mükemmelliğe ulaşmaktaki son nokta. Yaşlandığımda atıl kalmak yada bir köşeye çekilip gün boyunca bulmaca çözmek istemiyorum. Bu gün ne yapıyorsam, kendime her gün nasıl bir artı katıyrosam, Allah ömür veririse 80 yaşıma geldiğimde tüm bu kazandıklarımla daha verimli olmak istiyorum. Herkese selamlar. |
Cevap: yaşınız kaç? Dilim varmasada 34. |
Cevap: yaşınız kaç? 22 yaşındayım.. çöok mutluyum : ) hala 17 yaşında gösteriyormuşum.. inandırmakta zorlanıyorum 22 yaşında olduğuma : ) hal ve hareketlerde pek 22 yaşına uygun olmadığından : ) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:31 AM. |