![]() |
herkese kucak dolusu kalpten sevgiler mrblar ben kamil almanya duisburg bu siteye 2 gün önce üye oldum cok hos cok sicak herkes iyiki bu sayfaya ulastim kötü günler geciriyorum ama hersey iyi olucak bu umudum var sizde destek verirseniz harika harika harika derim alk78 |
Ynt: herkese kucak dolusu kalpten sevgiler merhabalar,aramıza hoşgeldin kamil t678 teşekkür ederiz güzel yorumların için..siteyi dolaşıpta sevmeyen yoktur diye düşünüyorum..gönlü güzel olan güzel görür.. telkinleri dinlemeye başladın mı bilmiyorum..herhangi bir sorun olursa ben yada bir başka arkadaşım elimizden geldiğince yanıtlamaya çalışırız.. elbette yanındayız..ve birbirimize yardımcı olma gayreti içindeyiz..herşeyin iyi olacağını biliyor olman çok güzel..yeni ışığın tüm evrenini aydınlatsın.. ttli3 sevgilerimle |
Ynt: herkese kucak dolusu kalpten sevgiler 96 tskler hülya güzel yorumlarin icin:)) gönlü güzel olan güzel görür demek bunun farkinda diildim uyandirdin beni cok saolasin 96 |
Ynt: herkese kucak dolusu kalpten sevgiler kiss3 hoşgeldiniz bende yeni üyelerenim inanlmaz farklılıklar hissediyorum bu site bir tesadüf değil hiçbirşeyin tesadüf olmadığı gibi eminim sizdede çok güzel duygular oluşacaktır kısa bir zamandada görebileceksinizdir farklılığı sevgi ve selamlarımla |
Ynt: herkese kucak dolusu kalpten sevgiler blissy güzel insanlar varken cosmamak mümkünmü bendende slm huzurnilgun s456 |
Ynt: herkese kucak dolusu kalpten sevgiler merhabalar blue jaloon hoşgeldin yanımıza... http://media.bigoo.ws/content/top/we...e_signs_54.gif baharla birlikte tüm olumsuzluklarınızın olumlu olarak yaşamınızda çiçeklenmesi dileklerimle... http://img255.imageshack.us/img255/2...71ebgi8gb5.gif sevgiler.. actionsmile |
Ynt: herkese kucak dolusu kalpten sevgiler shamanic hosbulduk allah kalbine göre versin kardesim benim ark5 |
Ynt: herkese kucak dolusu kalpten sevgiler http://www.resimupload.us/out.php?i=22531_adsz.bmp kamil hoşgeldin..biraz önce başka bir arkadaşa yazdığımı sanada yazayım..ZOR DİYE BİR ŞEY YOKTUR..İMKANSIZ BİRAZ ZAMAN ALIR.senin istediğin destek olsun..dilin söylesin..gönlün dilesin..destek gönüller dolusu bizden sana..tekrar hoşgeldin safalar getirdin.. |
Ynt: herkese kucak dolusu kalpten sevgiler icimdeki ses oglum kamil dogru yoldasin yürü bee kim tutar seni diyo güzel insanlar dolusmaya basladi etrafimda bunlardan biride hayalayaz hosbulduk güzel insan happy6 |
Ynt: herkese kucak dolusu kalpten sevgiler hoşgeldin Kamil biz hep sen istedikten sonra yanındayiz..buranın en güzel yanı da bu zaten..sen yeterki ışığı takip etmek iste.bu bize apayri biz coşku, mutluluk verir zaten..nice güzel adımlara inşallah.. sevgiler kiss3 |
Ynt: herkese kucak dolusu kalpten sevgiler |
Ynt: herkese kucak dolusu kalpten sevgiler bu güzel insanlara kurban olunur cok cok saolun jaunty o güzel adimlardan sende 10 misli 1000 misli olmasi temennisiyle |
Ynt: herkese kucak dolusu kalpten sevgiler dankeschön suzzy hosbulduk derty |
Ynt: herkese kucak dolusu kalpten sevgiler Hosgeldin kamil bu siteyi her gün takip et sıkıntını en kısa zamanda atabılecek bır cok fıkır elde edeceksın hersey gönlünce olsun t678 |
Ynt: herkese kucak dolusu kalpten sevgiler tsk ederim hosbulduk sonbahar bu siteye ilk ulastigimda inanilmaz bi huzur duygusu kaplamisti zaten süphesiz yararlanacagim kesin daha öncede gözüme carpti ama bilmiyorum neden takip etmedim arastirmadim bi türlü cikaramadim demekki allah birazdaha cekmemi istediginden 96 |
Ynt: herkese kucak dolusu kalpten sevgiler Bak simdi zamani gelmis bence üyelerin degisim günlügünü okumaya basla ve bu arada senin icin uygun olan telkinleri indir ve hic pes etmeden düzenli dinle göreceksin cok yakinda her sey daha güzel olacak hadi kolay gelsin mlk34 |
Ynt: herkese kucak dolusu kalpten sevgiler Alıntı:
kamiil..bizim miletin en sevdiğim iki huyu vardır..bir şey olmadımı, allah nasip etmedi derler.. bir hata yapsalar..şeytana uyduk abii..derler adamın biri allah çok inanıyor,çok güveniyormuş..bir gün oturduğu kasabayı seller basmış..sular caddeleri doldurunca kayıkla birileri gelmiş..hadi demişler gel kurtaralım seni..yok demiş adam allah beni kurtarır..sular evin içine dolmuş..adam birinci katta ..itfaiye geliyor..hadi gel seni kurtaralım..yok allah beni kurtarır..sular yükseliyor..adam çatıda..helikopter geliyor..hadi gel..adam diyor yok allah beni kurtarır..seller alıp götürüyor ve ölüyor..allahın huzuruna çıkıyor..çok öfkeli allah karşı..sen diyor,ben sana o kadar güvendim, beni kurtarmadın..allah ondan öfkeli..ben diyor sana kayık gönderdim..binmedin, itfaiye gönderdim..binmedin..helikopter gönderdim binmedin..ulan hırt oğlu hırt daha napacaktım sana.. allahtan kayığa, itfaiyeye binmesek bile, helikopteri kaçırmıyoruz..ve hepimiz burdayız..çok şükür bin şükür..allahın bizim için yarattığı fırsatları görüyoruz ve son andada olsa değerlendiriyoruz..ya şeytana uysak da, vaz geçsek.. |
Ynt: herkese kucak dolusu kalpten sevgiler khkh56 khkh56 harikasin hayal abla cok güzeldi khkh56 khkh56 |
Ynt: herkese kucak dolusu kalpten sevgiler y789 hayalayaz paylasimin icin ufakta ignelemen icin tsk ederim bundan sonra önüme cikan her firsati iyi degerlendirecem hele sagligima kavusuyumda kiss3 |
Ynt: herkese kucak dolusu kalpten sevgiler şu anda benim sana teşşekkür etmem lazım.. bu kadar olgun olduğun için, ve her şeyde güzellikleri görmeyi başardığın için canlar gönüller dolusu teşekkürler..dünya ve evren her türlü fırsatı koyuyor önümüze..çok şükür geçte olsa görüyoruz .ama erteleme alışkanlığımız yüzünden canımız yanıyor..artık bu saatten sonra yapmayalım demek için yazdım ve sende anında, kek'in içindeki üzümleri gördün..bravo.. 25889 25889 |
Ynt: herkese kucak dolusu kalpten sevgiler hosgeldin özbay s456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:09 PM. |