![]() |
merhaba öncelikle bu güzel sitede katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum işe yararlılığını tartışmadan önce bence insanlar için yapılan bu iyi niyetli çabanın saygı hakettiğini düşünüyorum bende psikoloji alanıyla alakası oldukça fazla biriyim hipnoterapi ve otohipnoz konularında deneyim ve çeşitli kaynaklardan edindiğim bilgi birikimim mevcut bilinçaltı hakkında yeterli bilgi sahibi olan biri için gayet anlaşılır bir uygulama ben sadece ritimli metin okumadan tam olarak neyin kastedildiğini anlayabilmiş değilim ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki faydalanılmasında büyük yarar olan bir site ve bir sistem oluşturmuşsunuz burdan belli konularda şüphe içinde olan arkadaşlara seslenmek istiyorum bilinçaltı zihine ulaşılması dahilinde bile size sizin istediğinizzden farklı birşey yaptırılamaz bu yüzden herhangi bir tereddütünüz kesinlikle olmasın işe yaramayacağını düşünseniz bile kesinlikle deneyin hiçbirşey kazanmassanız ekibin metinleri okuduğu güzel sanat eseerlerini dinlemiş olursunuzki bu bile size çok şey katar bu arada yazdıklarımın bilgi sahibi arkadaşlar ve forum ekibi tarafından yanlış anlaşılmamasını temenni ediyorum psikolojik rahatsızlığa sahip insanların karakteristik özelliklerinden biride şüphecilik olduğu için bu konuda soru işareti olanlara nacizane bir fikir vermek istedim tekrar teşekkürler iyi çalışmalar.. |
ek bu arada kendimdende bahsediyim ben 1985 doğumluyum ankarada yaşıyorum kamu yönetimi bölümü dördüncü sınıf öğrencisiyim hayat şartlarından ötürü istediğim bölümde okuyamasamda kendi bölümümle olan alakam sadece dersleri geçme gayretiyle sınırlıyken psikoloji adeta bir hayat tarzı halini aldı bu yönde araştırmalarım devam ediyor ve umarım bu konuda master yapma planımı gerçekleştireceğim "dünya bize ne sunarsa sunsun,hayallerimizi gerçekleştirmemize engel değildir" |
Ynt: merhaba arkadaşım hoşgeldin safalar getirin..bende daha geçen gün senin gibi deneyimli birsinin mutlaka aramızda olduğundan bahsediyordum..belki o gün yoktun ama şimdi varsın..birikimlerini ve deneyimlerini çekinmeden paylaş..ben kendi adıma..eğer yanlış bir şey yapıyorsam, ve paylaştıklarıdan bir uyarı alırsam sevinirim saygılı sevgiler |
Ynt: merhaba öncelikla alakandan ötürü teşekkür ederim hayal sişteyi incelediğim ve takip ettiğim ölçüde sanırım deneyim ve bilgi seviyem senin pratik ve teorilerine dair yanlış bulmaya yeterli değil:) zaten kesinlikle eleştrel bakmak gibide bir yaklaşımım olamaz ve kanaatimce niyet esas olan şeydir ve yapılan şey somutsal manada yanlış bile olsa evrenin döngüüsünün onu niyet eksenine çevireceğine inanıyorum tekrar herkese teşekkürler |
Ynt: merhaba merhaba babeiko aramıza hoşgeldin bilgilerini bizimle paylaşmanız temennisi içerisinde olmakla birlikte sizleri de aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim inşallah istediğin bölüm üzerinde mastırını tamamlarsın ve hayal ettiklerini gerçekleştirirsin, güzel arkadaşım blook çok komuştum galiba |
Ynt: merhaba ohh ohh ankaralılar toplanıyo foruma... s456 çoğalalım arkadaşlar yakında ankaraya gitcez dimi hayal abla... sevincli şimdi biz sana merhaba dedik oradada sen bizi karşılayacaksın.. ttli3 hoşgeldin yanımıza.. ark5 http://img412.imageshack.us/img412/7...nblogcuye6.gif |
Ynt: merhaba Babeiko aramıza hoşgeldin kullanmış olduğun şu söz gerçekten çok doğru hayatın bize sundukları kesinlikle hayallerimiz gerçekleştirmede bir engel değil sevgiyle ve bilgiyle kal ve bilgilerini de bizimle paylaş tekrar hoşgeldin :)) |
Ynt: merhaba öncelikle alakanızdan ötürü hepinize teşekkür ediyorum ancak ben ilk mesajımda bir soru sormuşdum bu soru hakkında yetkililerden bilgi alabilirsem memnun olurum bu arada küçükde bir tavsiye muhtemelen bu forumu kullananların bir kısmı izlemişdir ama izlemeyen arkadaşlaraa bu film/belgesel yapımı izlemelerini mutlaka öneriyorum ayrıca izleyeli uzun zaman olan arkadaşlarda yeniden izlerlerse tekrar büyük bir keyif alacaklarından eminim yapım:"what the bleep do we know" görüşmek üzere |
Ynt: merhaba babeiko senin soruna cevabı olan kişi, telkin mp3 lerini hazırlayan atakandır..kendisi aynı zamanda sitemizin sahibidir..kendi adıma ritimli okumanın nasıl bir şey olduğunu bilmediğimden bu teknik konunun, atakan tarafından açıklanması gerektiğini düşünüyorum, fakat atakan son zamanlarda pc ile teknik sorunlar yaşıyordu..sanırım bu yüzden cevap vermedi..dinlediğim çeşitli hipnoz kaset ve cd lerinde, bilinçaltına yerleştirilmek istenen sözler ve cümleler biraz daha vurguyla söyleniyordu..ritimli okuma bu mudur? dusun valla haberim yok. sadanim .işin doğrusu ben telkinleri dinlerken ötesini berisini düşünmedim..kendi yazdığım ve büyük uğraşlar vererek kaydedip ( o zaman kayıt için..uyduruk bir walkman vardı elimde ) buna rağmen yazdığım telkinleri beğenmeyerek iki günde değiştirdiğim için .. bu sitedeki telkinlerin içeriğine bile bakmadım...buradaki telkinleri indirdiğim zaman kendimle bir anlaşma yaptım..isterse plesebo etkisi olsun..kendimi iyi hissedinceye kadar, telkin içeriklerini öğrenmeyecektim..iyikide bakmamışım..yoksa ..farklı kaynaklardan edindiğim birbiriyle çelişen açıklamalara bakarak telkinleri dinlemekten vazgeçebilirdim. seninde söylediğin gibi...telkin olarak ne verilirse verilsin..bilinçaltı almak istediğini alıyor..bilinçaltı önceden edilen niyet doğrultusunda telkinleri ya kabul ediyor yada reddediyor..yoksa ben şimdiye kadar sigarayı bırakmıştım..ben bu konuda profesyonel bir hipnoz' cuyada gittim..hinoz esnasında, neden sigara sorusu hariç ne kadar, ne varsa ortaya çıktı..ha birde sigarayı ne kadar sevdiğim..ordan çıktım hayat ne güzelmiş diyerek deniz kenarında oturdum..oh bee diyerek engin maviliğin keyfini çıkara çıkara sigaramı içtim.. bence, bizim hayrımıza olan, telkinlerin ne olup olmadığına bakmadan , nasıl okunup okunmadığına aldırış etmeden, müzikleri dinlemek..bu sitenin on binleri aşan üyesi var..hiç kimse, hele hele tanıdığım atakan, on binlere zarar verecek bir şey yapmaz..telkinleri dinle ve hayatın tadını çıkar arkadaşım.. atakan müsait olduğu anda senin soruna yanıt verecektir..herkesle tek tek ilgilenir kendisi. kişisel gelişim kitaplarının, ve bahsettiğin belgesellerin hepimize büyük katkıları olmuştur..ama tavsiye edebileceğin kitaplar varsa, kitabın adını, yazarını, kitap bölümümüze yaz, alıp okuruz, gelişim yolumuza ışık tutacak her bilgiye saygımız sonsuz..bu konuda birazda açgözlüyüz çok şükür......saygılı sevgiler |
Ynt: merhaba merhaba hayal zaman ayırdığın için teşekkür ederim ama sanırım bi noktada yanlış anlaşılmışım benim telkinlere veya siteye dair bir güven problemim kesinlikle yok sadecce mesajları okurken bu konuda çok tereddütolduğunu görünce nacizane fikirlerimi arkadaşlarla paylaşmak istedim ritimli okumaya dair sorum ise bir şüphe durumu değil tamamen profesyonel bir merakdır çünkü daha öncede gizli telkin konusunda iincelemeler yaptım ancak ritimli okuma diye birşeye rastlamadım ve bunun nasıl bir yöntem olduğuna dair bir bilgi almak istedim tabiiki önereceğim birçok kitap var siteyi tamamen incelediğimde katkımın artacağını umuyorum tekrar teşekkürler iyi günler |
Ynt: merhaba Merhabalar Dünyada ki bir çok subliminal cd yapan site kendisine özgü yöntemler kullanır.Bazıları sadece düz bir okuma yaparken bazıları çeşitli frekanslar eklerler yada sağ kulağa ayrı sol kulağa ayır sesler verirler Bizim sitemizde indirdiğiniz telkinler ise ritmotrans tekniği ile hazırlanmıştır.Ritmli okumada diyebiliriz.Telkin metinleri öncelikle incelenip hangi noktalarda ritmlerin ses seviyesinin yukseleceği hangi noktada alçalacağı belirlenir ve buna göre ses kayıdı yapılır. Bu sayede telkinler daha etkili olmaktadır.Bu teknik sadece bu sitede ki mp3 lerde kullanılmaktadır. Ritmotrans kelimesi ritmli okumayı anlatabilmek için kendi oluşturduğumuz bir isimdir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:15 AM. |