![]() |
slm slm, ben yeni üyeyim. internette gezerken tesadüfen bu site ile karşılaştım ve hemen üye oldum. müzikleri indirdim. ilk dinlediğim suçluluktu. ve dinlerken gözyaşlarımı tutamadım. içimden hıçkırarak ağlamak geldi. acaba bu durum normal mi? yoksa bana mı özel oldu? deneyimli olan üyelerden bunun sebebini öğrenebilir miyim? ilginize teşekkür ediyorum. müzikleri dinledikçe bakalım neler yaşayacağım çok merak ediyorum. çok güzel ve faydalı bir site olduğuna inanıyorum. emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. daha çok kişiye ulaşması diliyorum. |
Ynt: slm Merhaba Hoşgeldiniz sitemize.. Suçluluk duyguları içerik olarak kendini ve başkalarını affetme üzerine kuruludur.Kimisi için affetmek daha zorken kimisi için daha kolaydır. Sizinle benzer şekilde ilk kez suçluluk telkinini dinlediklerinde ağlayan kişiler olmuştu.İlk önce böylede tepki verseler uzun vadede telkinlerin çok faydalarını gördüler. Ağlamak bu duygularınız ile yüzleştiğinizi kendinizi affettiğinizi gösteriyor. |
Ynt: slm nf hoşgeldin aramıza gerçi bende çok yeni üyeyim ama dileirm telkinler ikimzinde işine yarar benim şüphem yok kesinlikle yarayacak siteyi çok inceledim yararı olmayan insna nerdeyse yok seninde siteyi iyice incelemdi öneririm özelikle rehber bölümünü tüm soruların cevabını bulabilirsn bence zaten soruna da Atakan bey cevap vermiş tekrar hoşgeldin |
Ynt: slm merhabalar nf hoşgeldin yanımıza.. ark5 http://www.wpines.com/images/GardenS...come-Inner.jpg bende ağlamıştım.. ki hala bazen ağlarım.. normal yani canım.. dert etme .. kiss3 sevgiler.. hismiley |
Ynt: slm Alıntı:
ağlama durumunun bende de aynısı oldu nf.. ben tek bana mı boyle oldu diye sormamıştım kendime...çok daha önceden de bu tarz konulara ilgili olduğumdan sanırım.. bu bir yüzleşme sanırım diye düşünmüştüm..fayda görüyorum diye düşündüm.ve ağlamak çok sıradan bir ağlamak değildi..deşarj olmak gibiydi....fakat şimdi seninle aynı tepkileri verdiğimiz için yüzümde bir gülümseme belirdi.. daha gelişmelerimizin sevinçlerini paylaşmak dileğiyle.. sevgiler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:35 PM. |