Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   TÜM SİTE SAKİNLERİNE EN DERİN SELAMLAR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/490208-tum-site-sakinlerine-en-derin-selamlar.html)

gundogduahmet 10-04-2010 11:48 AM

TÜM SİTE SAKİNLERİNE EN DERİN SELAMLAR

MERHABALAR, BEN ADANADAN AHMET, SİTEYLE TESADUF ESERİ KARŞILAŞTIM, BURAYA TAŞINMAYA KARAR VERDİM :)) GÜZEL MUHABBETLER YAPMAK DİLEĞİ İLE, SELAMM VE SAYGILARIMLA...

TAM OTUZ YIL SAATİM İŞLEMİŞ BEN DURMUŞUM,GÖKYÜZÜNDEN HABERSİZ UÇURTMA UÇURMUŞUM...

genco 10-04-2010 12:00 PM

Cevap: TÜM SİTE SAKİNLERİNE EN DERİN SELAMLAR

merhabalar Ahmet Bey,

aramıza,mutluluk diyarına hoş geldiniz.

burda olmanızın tesadüf olmadıgına inanlardanım.
Paylaşımlarınızı buralara taşımanızı,sizleri daha da yakından tanıyabilmeyi dileriz.

Mutlu Pylaşımlar,

Sevgiler.

derya88 10-04-2010 01:39 PM

hoşgeldiniz hoşça olun sevgiyle...

vitamin61 10-04-2010 01:46 PM

Hoşgeldiniz...

Megavolt 10-04-2010 03:12 PM

Hoşgeldin

gulumser 10-04-2010 05:02 PM

hemşerimmm,hoşgeldin :)

yelda_k 10-04-2010 05:48 PM

hoşgeldin aramızaa.. gencoya katılıyorumm bu sıteye tesadüf gelmiyoruzz...bu sıte cekıyorrrr...hep mutllu kalllll n:)

cymbella 10-04-2010 07:07 PM

Alıntı:

genco Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 620284)
merhabalar Ahmet Bey,

Paylaşımlarınızı buralara taşımanızı,sizleri daha da yakından tanıyabilmeyi dileriz.

Mutlu Pylaşımlar,

Sevgiler.

genco sana katılıyorum bu siteye tesadüfen gelmiyoruz.benim gelmem çok ilginçti .halkarasında karabasan diye bilinen bi olay vardırya bana da gece olmuştu hayatımda ilkkez,hep duyardım ama o güne kadar hiç olmamıştı çok da korkmuştum.ama bunun bi açıklaması olmalıydı.araştırmaya başladım ve karşıma bu site çıktı.sonra neyi aradığımı bile unutup sitedeki konulara daldım gitti.ve bi bakmışım sitenin daimi üyelerindenimy789beni içine çekverdiği için teşekkürederim hayatımı değiştiriyorsungirlhaha

cadi_bm 10-04-2010 07:55 PM

Alıntı:

genco Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 620284)
merhabalar Ahmet Bey,

Mutlu Pylaşımlar,

Sevgiler.

Katılıyorum Genco'ya. Benim katılışım şu şekilde olmuştu; biri bana güzel bişey söylediğinde mutlu oluyodum ve enerjim inanılmaz yükseliyordu. Demek sürekli duysam hep öyle kalacaktım. Sonra kendi sesimden bişeyler kaydedip dinlemeye başladım :P ama bir süre sonra alıştığım için duymuyodum bile bir yolu olmalı derken bu siteye rastladım yaşadığım şok ve mutluluğu tarif edemem ;)))

Hoşgeldiiinnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz zzzz ;)

gundogduahmet 10-04-2010 11:15 PM

çok çok tesekkürler hepinize, iyiki geldim buraya, :)) hemserim sana sesleniyorum, beraber güç olup atakan beyi adanaya getirelim burdada birseminer yapsın artıkkkkk :))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:48 AM.