![]() |
TÜM SİTE SAKİNLERİNE EN DERİN SELAMLAR MERHABALAR, BEN ADANADAN AHMET, SİTEYLE TESADUF ESERİ KARŞILAŞTIM, BURAYA TAŞINMAYA KARAR VERDİM :)) GÜZEL MUHABBETLER YAPMAK DİLEĞİ İLE, SELAMM VE SAYGILARIMLA... TAM OTUZ YIL SAATİM İŞLEMİŞ BEN DURMUŞUM,GÖKYÜZÜNDEN HABERSİZ UÇURTMA UÇURMUŞUM... |
Cevap: TÜM SİTE SAKİNLERİNE EN DERİN SELAMLAR merhabalar Ahmet Bey, aramıza,mutluluk diyarına hoş geldiniz. burda olmanızın tesadüf olmadıgına inanlardanım. Paylaşımlarınızı buralara taşımanızı,sizleri daha da yakından tanıyabilmeyi dileriz. Mutlu Pylaşımlar, Sevgiler. |
Cevap: TÜM SİTE SAKİNLERİNE EN DERİN SELAMLAR hoşgeldiniz hoşça olun sevgiyle... |
Cevap: TÜM SİTE SAKİNLERİNE EN DERİN SELAMLAR Hoşgeldiniz... |
Cevap: TÜM SİTE SAKİNLERİNE EN DERİN SELAMLAR Hoşgeldin |
Cevap: TÜM SİTE SAKİNLERİNE EN DERİN SELAMLAR hemşerimmm,hoşgeldin :) |
Cevap: TÜM SİTE SAKİNLERİNE EN DERİN SELAMLAR hoşgeldin aramızaa.. gencoya katılıyorumm bu sıteye tesadüf gelmiyoruzz...bu sıte cekıyorrrr...hep mutllu kalllll n:) |
Cevap: TÜM SİTE SAKİNLERİNE EN DERİN SELAMLAR Alıntı:
|
Cevap: TÜM SİTE SAKİNLERİNE EN DERİN SELAMLAR Alıntı:
Hoşgeldiiinnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz zzzz ;) |
Cevap: TÜM SİTE SAKİNLERİNE EN DERİN SELAMLAR çok çok tesekkürler hepinize, iyiki geldim buraya, :)) hemserim sana sesleniyorum, beraber güç olup atakan beyi adanaya getirelim burdada birseminer yapsın artıkkkkk :)) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:48 AM. |