Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   bir bakabilirmisiniz???? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/472572-bir-bakabilirmisiniz.html)

melis_88 07-04-2010 12:45 AM

bir bakabilirmisiniz????

MİLLET BENİM UYKUM GELDİ ŞİMDİ UYUCAM BANA TATLI RÜYALAR DİLERMİSİNİZZsevinclisevincliHUZURLU UYMUM İÇİN DUA DA EDERMİSİNİZ BENDE SİZLERE EDERİM HATTA ŞİMDİDEN ETTİM BANA TATLI RÜYALAR DİLEYEN HERKESE HZUURLU UYKULAR DİLEMEYENLEREDE AMA YAW HAKSIZLIK ETMEYİM ONLARA ...İYİ GECLER HERKESEE actionsmile

fatamorgana 07-04-2010 12:49 AM

Cevap: bir bakabilirmisiniz????

Ben bugüünnn çok huzurluyuumm.. Sana da huzur dolu uykular diliyorumm.. blissy

melis_88 07-04-2010 12:51 AM

Alıntı:

fatamorgana Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 601824)
Ben bugüünnn çok huzurluyuumm.. Sana da huzur dolu uykular diliyorumm.. blissy

AYYY BENİ NE KADAR MUTLU ETTİN BİLEMEZSİN KİMSE UMURSAMAZ SANIYORDUMutananadamÇOK SAĞOL ARKADAŞIMMsevincli

yelda_k 07-04-2010 12:58 AM

aaaa tam geldim sen yatmışşın bebişim yaaa ...ii gecelerrr bol boll mutluluk dolu rüyalarrrrrr....yarının bugununden kat kat güzel olsunnn

fatamorgana 07-04-2010 01:07 AM

Heyyttt... Site sakinleri ben de yatıyorummm..
Herkese iyi geceler.. Çokkkkk güzel bir güne uyanmak dileğiyle...

Megavolt 07-04-2010 02:01 AM

Tatlı ,mutlu ,huzurlu rüyalar

Elektra 07-04-2010 11:40 AM

Alıntı:

melis_88 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 601820)
MİLLET BENİM UYKUM GELDİ ŞİMDİ UYUCAM BANA TATLI RÜYALAR DİLERMİSİNİZZsevinclisevincliHUZURLU UYMUM İÇİN DUA DA EDERMİSİNİZ BENDE SİZLERE EDERİM HATTA ŞİMDİDEN ETTİM BANA TATLI RÜYALAR DİLEYEN HERKESE HZUURLU UYKULAR DİLEMEYENLEREDE AMA YAW HAKSIZLIK ETMEYİM ONLARA ...İYİ GECLER HERKESEE actionsmile

Belki sana iyi uykular dilemeye yetişemedim ama Günaydın diyebilirim. Huzurlu ve rahat uyumak kadar huzurlu ve rahat bir gün geçirmek de önemlidir. Sana tatlı, huzurlu, güzel bir gün diliyorum Melis. İyi ki varsın...actionsmile

melis_88 07-04-2010 08:15 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 601828)
aaaa tam geldim sen yatmışşın bebişim yaaa ...ii gecelerrr bol boll mutluluk dolu rüyalarrrrrr....yarının bugununden kat kat güzel olsunnn

Çok sağol canım Wala iyi dileklerin sayesinde dün güzelll bir uyku çektim: sevinclisevincliiyiki varsınn956k

melis_88 07-04-2010 08:17 PM

Alıntı:

Megavolt Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 601837)
Tatlı ,mutlu ,huzurlu rüyalar

Çok çokk sağoll :zpzp:8977

melis_88 07-04-2010 08:20 PM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 601861)
Belki sana iyi uykular dilemeye yetişemedim ama Günaydın diyebilirim. Huzurlu ve rahat uyumak kadar huzurlu ve rahat bir gün geçirmek de önemlidir. Sana tatlı, huzurlu, güzel bir gün diliyorum Melis. İyi ki varsın...actionsmile

AYY Çok tatlısınnn sevinclipartysmiley iyiki varsın çok sağolllblissytüm iyi dileklerini bende senin için diliyorummm hatta hepiniz için sevincli

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:07 AM.