![]() |
merhaba merhaba siteyi bir arkadaşımdan duydum. daha önce duyduğum bir konuydu fakat böyle bir sitenin varlığından haberim yoktu. telkinleri dinlemeye başladım. artık buradayım. sevgiler... |
Cevap: merhaba merhaba arkadasım aramıza, mutluluk diyarına hoş geldin. mutlu paylaşımlar diliyorum. sevgiler. |
Cevap: merhaba Aramıza hoşgeldiniz, Değişim ve gelişiminiz hiç bitmesin. Mutlu paylaşımlar dilerim. Sevgiler sapkal89 |
Cevap: merhaba Alıntı:
Hoşgeldin flashforward... Umarım telkinler faydalı olur ve gelişmeleri bizlere aktarırsın. Tekrar hoşgeldin. Selamlar |
Cevap: merhaba hoşgeldin flashforward |
Cevap: merhaba Hoşgeldin FlashForward. Aramıza hoşgeldin |
Cevap: merhaba Merhaba arkadaşlar bende tesadüf gördüm siteyi beğeniyle okudum bazı yazıları hemen üye oldum saygılar |
Cevap: merhaba Ne mutlu Canhayat21 hoşgeldiniz sefalar getirdiniz Mutlu paylaşımlar Sevgiler sapkal89 |
Cevap: merhaba Hepinize sevgiler, Ben siteye daha önce üye olup, sonra da unutmuştum. Ama bana siteden duyurular geliyordu ve tekrar girdim ve artık çıkamıyorum. Devamlı okuyorum, okuyorum.. Zaten kişisel gelişimle ilgileniyordum, reiki yapıyorum, ama öğrenilecek okadar çok şey varki.. Ve bu sitede çok şey öğreniyorum, telkinleri dinliyorum. İyiki girdim, paylaşımlar harika. Hepinize çok teşekkürler. Sevgiyle kalın. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:40 PM. |