![]() |
Erteleme ile ilgili link Merhaba, siteyi yeni keşfedenlerdenim..dinlemeye başladım eminim güzel şeyler olucak. bu arada erteleme ile ilgli linkten yükleme yapamadım..Ben mi yapamadım yoksa genel bir problem mi var? bilgi verirseniz çok sevinirim Teşekkürler hatiss |
Cevap: Erteleme ile ilgili link http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-su-sesli.html bu linki açın umarım yardımcı olmuşumdur. Bu arada hoş geldiniz. Burası mükemmel bir site. Hoşgeldiniz. Sevgiler |
Cevap: Erteleme ile ilgili link O açılan sayfada Atakan beyin yazısının içinded link var ona mouse ile sağ tıklayın bağlantıtı farklı kaydet yapın iner. |
Cevap: Erteleme ile ilgili link evet dediğiniz gibi yaptım oldu:) teşekkürler ve de hoşbuldukk :)) |
Cevap: Erteleme ile ilgili link Rica ederim. Dinledikçe etkisini görürsünüz yalnız sakın hepsini bir arada dinlemeyin boşa zaman kaybı olur bende öyle olmuştu. 2tane yada en fazla 4 tane dinleyin ve aynı 4 şarkıyı 8 saat boyunca kısık seste dinleyin işlerinizi yapın yada gece uyurken mp3 yada bilgisayarınızdan dinleyin. Sevgiler. |
Cevap: Erteleme ile ilgili link tamam çok abartmadan dinliyim o zmn :) ego kendine güven suçluluk dinliyorum şimdilik..sonra ertelemeye geçicem..( ertelemeyi erteledim :) teşekkürler tekrar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:00 AM. |