![]() |
Bende Burdayım. siteyi yaklaşık 15 gün önce keşfetdim bir kaç konu başlığını sonuna kadar okudum. Tavsiye edilen kitapları aldım.Not almak için bir defter edindim, ego ve suçluluğu dinliyorum günde yirmi saat .Yani o kadar heyacanlıyım ki sanki okula tekrar başlıyorum. Bide ne tatlı ifadeler var ya çok sevdim ben bunları sık sık kullanmak için bol bol mesaj yazacağım. y789 kahvesmiley 956k 25889 |
Cevap: Bende Burdayım. Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn nnnnn ;)) |
Cevap: Bende Burdayım. hoşgeldin hoşça ol... |
Cevap: Bende Burdayım. smoke hoşgeldin yanımıza mutlu paylaşımlar diliyorum.. |
Cevap: Bende Burdayım. Hoşgeldin. İyi paylaşımlar dilerim... |
Cevap: Bende Burdayım. hoş geldiniz mutlu paylaşımlar |
Cevap: Bende Burdayım. Mutluluk Diyarına Hoş Geldinizsevincli |
Cevap: Bende Burdayım. hoşgeldin arkadaşş sevincli iyiki geldinn ::) |
Cevap: Bende Burdayım. Hoşgeldiniz Mutlu Paylaşımlar Diliyorum sapkal89 |
Cevap: Bende Burdayım. hoş geldiniz |
Cevap: Bende Burdayım. Hoşbulduk Hepinize teşekkürler.. Nereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazayım. ben 15 gündür suçluluk ve ego güç. dinliyorum yalnız benim bir problemim var.Benim bu telkinleri dinlemeye başladıktan sonra fark etdiğim bir şey oldu annemle ilgili bir takım problemler var aşmam gereken.Anneciğim çok zor dediğim dedik alaycı ve az birazda gaddar bir insandı ve sürekli sinirsel rahatsızlıklarla boguşdu.Neyse şimdi biraz daha iyi.Ben geçen günlerde tesadüf eseri hayatım belirli dönemlerimde sıra arkadaşım, ev arkadaşım, ilk patronum ,şu an beraber çalışdığım iş arkadaşım da dahil hep bana onun gibi davranan insanları çekiyorum kendime. Ve ben kısır bir döngüde kendimi onlara onaylatmak takdir görmek ve sevdirmek için çırpınıyorum tabi onlarda aynen annem gibi davranıyorlar sürekli azarlama ve ciddiye almama gibi. dunk56 Telkinleri bir 15 gün daha bu tempoda dinleyeceğim.Bana bununla yüzleşmem ve problemimi halletmem ikinci adım olarak ne tavsiye edersiniz yada bu mesajı nereye yazmalıydım. (Bu arada anneme kızgınlık hissetmiyorum görüşüyoruz her şey normal ama sanırım affedemiyorum.)bad45 |
Cevap: Bende Burdayım. merhaba ve hoşgeldin kişisel gelişimle ugraşan biri olarak benim önerim. önce sen kendini sev sevdirmeye çalışma anladıgım kadar EVET fazla kullanıyorsunHAYIR DEMEYİDE BİLMEK LAZIM sevdiğim bir atasözü var.FAZLA İYİLİK YAPMA VAZİFEN HALİNE GELİR |
Cevap: Bende Burdayım. teşekkür ederim amatis dediklerini düşüneceğim.ama sadece bu profilde hayatıma giren bireylere karşı böyleyim herkesin peşinden koşmuyorum yavru kedicikler gibi çok iyi dostluklarım bir arkadaş çevrem var.Hayır demekte sıkıntı da yaşamam.ama bide bu paratoner insanlar var????? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:37 PM. |