![]() |
Merhaba herkese Merhaba... Ben Pınar 19 yaşındayım.Bu sene 2. kez üniversite sınavına gireceğim nasipse.Yalnız yine başarısız olursam korkusuyla yoğunlaşan bir heyecan var ve sınavlarda bu heyecan beni çok olumsuz etkiliyor.agl34Lütfen bu konuda bu sorunumu yenmemde yardımcı olursanız çok memnun olacağım...Teşekkür ederim şimdiden her şey için... |
Cevap: Merhaba herkese merhaba ya başarısız olursama odaklanacağına başarına odaklan.İSTEMEK YAPMANIN YARISIDIR SEVGİLER |
Cevap: Merhaba herkese "Pınar" aramıza hoş geldin:) telkinleri dinlemeye başlayarak yasadıgın stres ve heyecanı yenmeye başlayacagına inanıyorum. ve sürekli olarak olumlamalarda bulunmanı öneririm. sınava odaklanmayı seçiyorum, sınavda basarılı olacagımı biliyorum, sınav süremin yeterli oldugunu biliyorum, soruları çözerken büyük keyif alıyorum, |
Cevap: Merhaba herkese Gülenyüz gül,amatis ve genco teşekkür ederim arkadaşlar güzel önerileriniz için.Bunları dikkate alacağım çünkü çok güzel doğru şeyler söylemişsiniz.Heyecanımı yenersem ve olumlu düşünmeyi başarabilirsem inş. bu sorunumu yenip sınavda başarıya ulaşacağıma inanıyorum.Sınav heyecanı için olan telkinde su sesi yer alıyor.sadece bu su sesini dinleyerek sınav heyecanı nı yenebilecek miyim yoksa başka telkinler var mı arkadaşlar? |
Cevap: Merhaba herkese Alıntı:
|
Cevap: Merhaba herkese Hoşgeldiniz Mutlu Paylaşımlar Diliyorum, Daha Önce Hatırlamadığınız Kaç Sınava Girdiniz? :) sapkal89 |
Cevap: Merhaba herkese Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:07 PM. |