![]() |
İstikrar için gerekli olan sır ne? Merhaba; Bu siteye üye olmadan önce de bilinçaltı mesajlar , kuantum fizik, olumlama teknikleri, nlp gibi pek çok temeli insan gücü olan tekniği biliyordum ve araştırıyordum. Konuyla ilgili bir çok kitap okudum ve filmler izledim. Her nasılsa çözüm hep hayalim kalmaktan öteye gidemedi. Tekniklerin çoğunu hayatıma uygulamak için çaba sarfettim. İtitraf ediyorum ki bir çok kez çözüme inanılmaz yaklaştım. Ama tam elimi uzatıp tutacakken kayboldu. Bir şekilde ya kendim engel olduğumu düşündüm (kii bu da ciddi bir suçluluk hissi ve arkasından başarısızlık duygusu veriyor insana) ya da bizim hani peşimize düştüğümüz kozmik enerji bana bunun olmaması gerektiğini söylüyor dedim. Sonuç olarak hala bir çözüme varamadım ki bu siteye üye oldum belki anahtar buradadır diye. Sonu ne olur bilemiyorum ama aramaya devam edecegim.. Sevgiler.. |
Cevap: İstikrar için gerekli olan sır ne? öncelikle hoşgeldin aidamus456 anlatmak istediğin şeyi çok iyi anlıyorum,önceden bende aynı durumdaydım hala da oluyo arada.dediğin gibi tam sonuca ulaşıyorum derken bi bakıyosun ya içindeki inanç ya da ulaşmak istediğin şeyler buharlaşıvermişdusun2 benim önceden durumum çoğu zaman böyleydi ama bu siteye üye olduktan sonra herşey daha iyi gidiyor.telkinler,buradaki paylaşımlar...çünkü kuantumla,çekim yasasıyla ilgilenmeyen insanlarla paylaşamıyosunuz deneyimlerinizi,burda ise herkes aynı dili konuşuyo bu çok güzel:zpzp: umarım sende aradığın herşeyi bulursun burda,herşey gönlünce olsun... |
Cevap: İstikrar için gerekli olan sır ne? İstikrar. Tutarlılık özetle davranış biçimlerimizi olaylar karşısında belli bir çizgide tutabilmek. Öğretmenlikte pedagojik formasyon derslerinde ilk öğretilen öge tutarlılıktır. Kişiler sizden aynı olaylara benzer tepkiler vermenizi bekiler. Çocuk üstünü kirletti, anne dün kızmıştı, azarlamıştı. Bu gün hiç ses çıkarmadı hatta olsun yavrum dedi. Çocuğun anneye güven duygusu kaybolur. Çünkü bir daha ki sefere ne tür bir tepki alacağının garantisi yoktur. Yazınızda dikkatimi çeken bir kısım da, ulaşmak istiyorum tam tutacağım sırada kayboluyor. Sözünüz, ulaşmak istediğiniz bir hedef listeniz var mı? Varsa şunu bir okuyun isterseniz. sayfada konu adı:. GEÇ KALMADAN HAREKETE GEÇ kişisel gelişim-PİRAMİTGENÇ •piramitgenç-kendini kullanma kılavuzu kitap 1/1 : Kişisel Gelişim Yazıları |
Cevap: İstikrar için gerekli olan sır ne? Alıntı:
Anlatmak istediğim şey şu; hedefe ulaşamadığımda çekim yasasına düşünsel bir biçimde engel olduğumu düşünüyorum. Belki de bunun bana vereceği mutluluktan korkuyorum ya da haketmediğimi düşünüyorum. Sonuçta bir şekilde bir gereksiz inanç, benim hedeflediğim amaca ulaşmamı engelliyor. Bu inancı yok etmenin, ne olduğunu bulup kazımanın peşindeyim.. Sevgiler. |
Cok tesekkur ederim ilginize.. Evet malesef bu konular hakkında bilgisi olmayan insanlar genellikle ön yargılı yaklaşıyorlar. Burada herkesin bilinçli olduğunu görüp paylaşabilmek güzel... Sevgiler. |
|
Cevap: İstikrar için gerekli olan sır ne? haketmedigimi düşünüyorum!!! .... diye yazmışın yazının bir cümlesinde ,işte bu anahtar cümle. bu düşünce kalıbını mutlaka degiştirmelisin unutma !yoksa mutlu olamassın( ben en güzeli hakediyorum )olumlamasını sık sık yap faydasını göreceksin sevgiyle kal... |
Yaşamda başarmış olmayı isteyeceğimiz şeyleri - ölüm döşeğinde bile keyifle ve amacımıza hizmet etmiş olarak görebileceğimiz - hedef edinmek ulaşmayı kolay ve sonucu etkili kılar... Hedeflerim evrensel değerlere uygunmu? Hedeflerim vizyonuma uygunmu? Bu hedeflere ulaştığımda hangi amaçlarıma hizmet edecek? Bu sorularla hedefini revize edebilirsin gerekli görürsen. |
Cevap: İstikrar için gerekli olan sır ne? Bu yazın bana cok onemlı bırsey gosterdı sayende ..Bugun işten donerken bunu dusunuyordum bende mutlu olmak ıstemıyorum mutlu olmaktan cok korkuyorum cunku hıc cok derınden mutlu olamadım kafam hep dolu hep yogun olmak zorunda sankı.Eger mutlu olursam nasıl davranırım nelerle gecer gunum karakterım nasıl degısır korkmusummm..Hep beraber bu ınancları kırarız umarım..Bırde hakettıgını dusunmeklee bunu cok derınden hıssetmek cok farklı sanırım.Gunde yuz defa solesemde ıcımde bı yerlerde haketmedıgımı hıssedıyorum halaa ... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:22 PM. |