![]() |
Selam olsun dost yüreklere Herkese selamlar ben 28 yasindayim ve viyanada yasiyorum. Bu kadar yararli bir siteyi buldugumdan dolayi suan cok mutluyum. Hemen telkinleri dinlemeye basladim :) ilk olarak sigariyi birakmaktan. Cünkü bu illeti birakmadan hicbir zaman hicbir sekilde tam mutlu olamayacagimi düsünüyorum. Önceleri telkinleri bende duyamayinca indirdigim parcalarda sorun oldugunu sandim ama anladim ki icinde gizliymis. Madem öyle bende verdim kendimi ney dinletilerine. music45 Suan icin ise yararmi diye cok heyecanliyim. Sitede suana dek (cok yeniyim) gördügüm en eski mesaj tarihi 2006 oldugundan o tarihi baz aliyorum; Bu site yaklasik 4 senedir var ve ben bihaberim.inanasim gelmiyor buna.Neden daha önce farkedemedim? Nasil bulduguma gelirsek.Googleda Tv´de izledigim Akif Manafin ismini arattigimda karsima ciktiniz.Bundan sonra bende buraliyim. :) |
Cevap: Selam olsun dost yüreklere hoş geldin yıldırıms. iyiki geldin..pozitif enerjini aldım bile.. mutlu paylaşımlar diliyorum |
Cevap: Selam olsun dost yüreklere hoşgeldinizz ::) Herşey gönlünüzce olsun |
Cevap: Selam olsun dost yüreklere Alıntı:
|
Cevap: Selam olsun dost yüreklere [quote=aslanbey;581907]hoş geldiniz bende dün katılmama rağmen kafamdaki bazı şeyleri silmeye çalışıyorum site boş değil yok yokfbsmile |
Cevap: Selam olsun dost yüreklere Hoşgeldiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz |
Cevap: Selam olsun dost yüreklere hoşgeldin yıldırıms...emin ol çok faydasını görüceksin telkinlerin ve buradaki herkesin,tekrar hoşgeldinvien1 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:32 PM. |